Kigyógyulni a "melegségből"? Szájer Józsefből, Bese atyából és Pajor András papból -közbotrányt okozó személyeknél - Fidesz közeli véleményvezérek szerint konverziós terápiával "homoszexualitásból" kigyógyult heterókat lehetne előállítani?
Hogy is van ez a vonzódás?
Szóval hogy isten melegnek teremt és hagyná hogy egész életedben vonzódjál a saját nemed iránt de egyszer sem tudd megélni a szexualitásod, és csak elnyomd magadban marcangoló vággyal?
Gondolataidban is lehet bűnt elkövetni? És ha olyan erős a gondolat és annak elnyomása hogy másra már nem is tudsz jószerével figyelni?
Jóra való restség is lehet bűn?
És mi van a sokasodás gyermeknemzés parancsával - amit Isten adott az embernek ilyen esetben?
Nos ezek azok amiért gyógyítani akarják a nemi eltévelyedést ilyesmi...
Na nyomd ide bátran azt a részt, ahol a biblia bűnnek tekinti a leszbikus kapcsolatot!
Hátha ma is tanulunk valamit.
#12 ez tényleg nem ilyen egyszerű, ha csak Bibliai szempontokat nézzük. Rengeteg vita van erről, itt egy viszonylag frissebb videó a témában ha tényleg érdekel és még nem láttad
Engem nem a vita érdekel, hanem ha valaki kinyilvánítja, hogy a Biblia szerint valami bűn, akkor legyen egzakt módon leírva és tudja idézni.
Megjegyzem Mózes 3. könyvéig - amikor utálatosságnak jelölték ha férfi férfival hál ahogyan nővel szokott - még a zsidó történelemben is eltelt jó sok emberöltő.
14. Aki érti a Bibliát és nem csak olvassa, az nem kér ilyeneket. Egzakt módon egy matematika tankönyvben keress megoldásokat.
De nem akarok hitvitát ha értően olvastál céloztam rá.
Ha nem, én nem fogom kinyitni a szemed, mert nem erről kérdeztem.
Amennyiben figyeltél ez egy analógia, volt egy séma, ami szerint annak gondolják.
Ha kereszténységről van szó, akkor miért Mózes könyvével jöttek? Az az ótestamentum. Ami igazán számít az az újtestamentum.
Leszbikusság az újtestamentumban:
"Annakokáért adta őket az Isten tisztátalan indulatokra; mert az ő asszonynépeik is elváltoztatták a természet folyását természetellenesre"
Ne a sorok között kelljen már olvasni, ha valami tilalmas. Kitalálni hogy mire gondolt a költő.
Vagy ha simán egyértelmű volna, akkor nem is volna szükség papokra? Az gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!