Az átlag Fideszes miért tapsol az ország kirablásához?
#9 Valahogy választ nem adtál, bár nekem ez az első politikai kérdésem, de biztosan.
#10 Nem az országban marad a pénz, hanem Lölőnél remélem ez segítség:) a kis és középvállalkozók segítsége kicsit fontosabb lenne mint a haveroké. De akkor ezekszerint ha egy korrupt féreg vagyok, de a spanom magyar és neki árazom túl a közbeszerzéseket akkor jót tettem az országomnak? Agybaj.
És van, aki sz*rik mindenre. Pl. a 81 éves mamám. Egyedül él, meg is mondta, ő már nem vágyik semmire, neki már nem lesz se jobb, se rosszabb, szóval neki jó így minden, ahogy van, és ő az Orbánra szavaz.
"Pl. a 81 éves mamám. Egyedül él, meg is mondta, ő már nem vágyik semmire, neki már nem lesz se jobb, se rosszabb, szóval neki jó így minden, ahogy van, és ő az Orbánra szavaz."
Az anyukádban nincs annyi jóérzés hogy ha neki már mindegy, akkor nem teszi tönkre azok életét akiknek még nem mindegy?
Puszta heccből csinálja?
Azért gusztustalanságnak tartom az ilyen értelmetlen cinizmust
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!