Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az átlag Fideszes miért...

Az átlag Fideszes miért tapsol az ország kirablásához?

Figyelt kérdés
Csak számomra fura, hogy valaki annak drukkol hogy minél több pénzt játszanak át a haveroknak, minél több hitelt vegyen fel az ország, minél jobban leépítsék a EÜ-t a jogrendszert, a demokráciát, a jogállamiságot? Vagy az átlag Fideszes nem jár vonattal, nem jár háziorvoshoz/patikába, nem látja hogy a fizetése egyre kevesebbet ér? Egyszerűen nem fér a fejembe, hogy lehet annak tapsolni aki az ő zsebéből veszi ki a pénzt.

ma 08:21
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

#9 Valahogy választ nem adtál, bár nekem ez az első politikai kérdésem, de biztosan.

#10 Nem az országban marad a pénz, hanem Lölőnél remélem ez segítség:) a kis és középvállalkozók segítsége kicsit fontosabb lenne mint a haveroké. De akkor ezekszerint ha egy korrupt féreg vagyok, de a spanom magyar és neki árazom túl a közbeszerzéseket akkor jót tettem az országomnak? Agybaj.

ma 09:10
 12/19 anonim ***** válasza:
68%
Mert egy átlag fideszes semmit nem fog fel belőle. Szerinte a leggazdagabbak vagyunk a világon.
ma 09:13
 13/19 anonim ***** válasza:
62%
Így van 12-es! De mivel semmit nem fog fel belőle, így értelmetlen erről beszélni velük. Viszont tisztelem azokat, akik ennek ellenére még is megpróbálják.
ma 09:24
 14/19 A kérdező kommentje:
Csak nem értem miért jó a valóság tagadása, ha meg én hazudok cáfoljanak rá, de szerintem ezt a vak is látja. Ha meg itt minden rendben van EU ügyészséghez itt az ideje csatlakozni, és visszamenő vizsgálatokat indítani független bírákkal.
ma 09:29
 15/19 anonim ***** válasza:
66%
Kérdező! Van aki nem is akarja látni a valóságot, van aki meg túl hülye hozzá, hogy lássa. Ezért is tartunk ott ahol.
ma 09:33
 16/19 anonim ***** válasza:
61%
Mert az "övéik" rabolják ki, és ők gazdagodnak. És ez nagyon jó, mert ha náluk van az a tömérdek pénz, akkor annak segítségével bármeddig hatalmon tudnak maradni. És nekik ez a lényeg, más semmi nem számít.
ma 09:53
 17/19 anonim ***** válasza:
61%

És van, aki sz*rik mindenre. Pl. a 81 éves mamám. Egyedül él, meg is mondta, ő már nem vágyik semmire, neki már nem lesz se jobb, se rosszabb, szóval neki jó így minden, ahogy van, és ő az Orbánra szavaz.

ma 10:05
 18/19 anonim ***** válasza:

"Pl. a 81 éves mamám. Egyedül él, meg is mondta, ő már nem vágyik semmire, neki már nem lesz se jobb, se rosszabb, szóval neki jó így minden, ahogy van, és ő az Orbánra szavaz."

Az anyukádban nincs annyi jóérzés hogy ha neki már mindegy, akkor nem teszi tönkre azok életét akiknek még nem mindegy?

Puszta heccből csinálja?

Azért gusztustalanságnak tartom az ilyen értelmetlen cinizmust

ma 12:59
 19/19 anonim ***** válasza:
*bocsánat, a mamádnak...
ma 12:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!