Melyik társadalmi csoportot nem fogja tudni semmiképp a Tisza maga mellé állítani? (Ezeken kívül)
Akik mindhalálig a fideszre fognak szavazni:
A milliomos/milliárdos vállalkozók, akinek pénzügyi, üzleti érdekük, hogy a Fidesz legyen hatalmon.
Kommunista rendszerben szocializálódott nyugdíjasok. Nagy igényük nincs, nekik ez így jó, lényeg, hogy a farhát olcsó, imádják Orbánt.
A falusi tanulatlan, iskolázatlan buta, csóró réteg, akiknek 1 kg hússal meg lehet venni a szavazatukat.
Ez a 3 csoport tuti a Fideszre fog szavazni 2026-ban. Kik fognak még egészen biztosan a Fidesz mellett szavazni?
Melegeket például egyelőre nem tudja érthető módon maga mellé állítani.
Gyakorlatilag alig van valaki :D
2 én meleg vagyok és 10 meleg ismerősömből 11-en mind hiszünk Magyar Péter elsöprő győzelmében.
A NEReseket nem tudja maga mellé állítani Magyar Péter, de csak ők profitálnak ebben az Orbán rendszerben, senki más.
5-ös....Szerintem még neked is fáj leírni a NER szót úgy, hogy nem a Petire hanem másra érted :D
Érdekes jó sok meleg ismerősöd van, nekem egy meleg ismerősöm van , ő azt mondta, hogy semmiképp nem szavaz csak a DK-ra vagy a Momentumra majd mert ugye NEO-NER Peti ellenetek van csak szólok....
"A gondolkodó embereket. Ők a Mi Hazánkra szavaznak."
Őket hívják magyaroknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!