Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Igaza lehet a fideszes ismerős...

Igaza lehet a fideszes ismerősömnek?

Figyelt kérdés
hogy amikor Orbán bejelentette a tévében nyilvánosan hogy meg fog halni aki nem oltat akkor az nem volt bűncselekmény?
dec. 18. 15:37
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
38%
Semmiképpen nem bűncselekmény. Így 3 év után emésszétek már meg, hogy az összes konteótok összeomlott, és próbáljatok felnőtt módjára viselkedni.
dec. 18. 16:31
 12/28 A kérdező kommentje:
A durva hogy ez a Fideszes ismerős nincs beoltva!
dec. 18. 16:43
 13/28 anonim ***** válasza:

"ezért kérdezem hogy ez bűncselekmény e, mert a fideszes ismerősöm azt állítja hogy nem bűncselekmény"

Se nem az ő dolga eldönteni, se nem a tied. Ti nem értetek hozzá. De ha bárkinek gyanúja van rá, hogy valaki bűncselekményt követett el, kötelessége is feljelenteni, nem?

dec. 18. 16:51
 14/28 A kérdező kommentje:

13.

Akkor már neked is kötelesség!

dec. 18. 16:53
 15/28 anonim ***** válasza:
Nekem nem, hiszen nem én gyanakszom, hanem te.
dec. 18. 16:55
 16/28 anonim ***** válasza:
7%

#11es, én csak annyit látok hogy körülöttem, aki azóta meghalt, agyvérzés, rák, infarktus, az mind pfizeroltott volt.

Persze, lehetetlen bebizonyítani hogy attól volt, de azért elgondolkodtató ha teljesen egészséges emberek hirtelen elmennek így és ez csak táptalajt ad a dolognak. Volt, aki szólt előre, nem a hagyományos oltás "ellen", hanem az mRns oltások kapcsán, és el lett rakva láb alól, ez az, ami elgondolkodtató.

Meg az, hogy aki annak idején teljesen másban halt meg, a "papírra" azt írták hogy halál oka covid, személyes tapasztalat, és ez is fel vet kérdéseket.

Ahogy nem hiszek a fidesznek, nem hiszek a haszonleső gyógyszeriparnak sem vakon.

dec. 18. 16:59
 17/28 anonim ***** válasza:

#16 "nem hiszek a haszonleső gyógyszeriparnak sem vakon."

Az még nem tűnt fel, hogy azok, akik nem voltak beoltva és megbetegedtek, nagyságrenddel nagyobb hasznot hajtottak a gyógyszeriparnak, mert a covid kezelése nem éppen olcsó mulatság.

dec. 18. 17:27
 18/28 anonim ***** válasza:
#17 nem, és nem is értek egyet, hiszen aki megbetegedett, így is úgy is költött gyógyszerre függetlenül attól hogy öltött volt vagy nem, hisz a vége felé amikor már a népesség 65%a be lett oltva, oltottakkal voltak tele a kórházban, de tudod mi a gáz, az, hogy bementek mert szarul voltak ráadásul a pszihózis miatt jól ráparáztak, majd a kórházban elkaptak mindenféle kórházi fertőzést ami súlyosbította a dolgot, hisz kedves kormányunk milliárdokat költött lélegeztető gépekre, többért és többet mint amennyit kellett volna, de jól visszaforgatták maguknak.
dec. 18. 17:34
 19/28 anonim ***** válasza:

"én csak annyit látok hogy körülöttem, aki azóta meghalt, agyvérzés, rák, infarktus, az mind pfizeroltott volt"

Vagyis annyit látsz, hogy az oltás nem adott senkinek örök életet. És? Ez szerinted meglepő? Rajtad kívül senki sem várta tőle, hogy örök életet fog adni bárkinek.

dec. 18. 21:11
 20/28 A kérdező kommentje:
nekem egyetlen egy oltatlan ismerősöm sem halt meg aki elkapta a covid-ot viszont oltottból öt darab kipurcant !
dec. 18. 21:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!