Igaza lehet a fideszes ismerősömnek?
"ezért kérdezem hogy ez bűncselekmény e, mert a fideszes ismerősöm azt állítja hogy nem bűncselekmény"
Se nem az ő dolga eldönteni, se nem a tied. Ti nem értetek hozzá. De ha bárkinek gyanúja van rá, hogy valaki bűncselekményt követett el, kötelessége is feljelenteni, nem?
13.
Akkor már neked is kötelesség!
#11es, én csak annyit látok hogy körülöttem, aki azóta meghalt, agyvérzés, rák, infarktus, az mind pfizeroltott volt.
Persze, lehetetlen bebizonyítani hogy attól volt, de azért elgondolkodtató ha teljesen egészséges emberek hirtelen elmennek így és ez csak táptalajt ad a dolognak. Volt, aki szólt előre, nem a hagyományos oltás "ellen", hanem az mRns oltások kapcsán, és el lett rakva láb alól, ez az, ami elgondolkodtató.
Meg az, hogy aki annak idején teljesen másban halt meg, a "papírra" azt írták hogy halál oka covid, személyes tapasztalat, és ez is fel vet kérdéseket.
Ahogy nem hiszek a fidesznek, nem hiszek a haszonleső gyógyszeriparnak sem vakon.
#16 "nem hiszek a haszonleső gyógyszeriparnak sem vakon."
Az még nem tűnt fel, hogy azok, akik nem voltak beoltva és megbetegedtek, nagyságrenddel nagyobb hasznot hajtottak a gyógyszeriparnak, mert a covid kezelése nem éppen olcsó mulatság.
"én csak annyit látok hogy körülöttem, aki azóta meghalt, agyvérzés, rák, infarktus, az mind pfizeroltott volt"
Vagyis annyit látsz, hogy az oltás nem adott senkinek örök életet. És? Ez szerinted meglepő? Rajtad kívül senki sem várta tőle, hogy örök életet fog adni bárkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!