Fideszesek, szerintetek mi lenne a megoldás a fővárosi helyzetre?
Gondolok itt arra, hogy a közgyűlésben a Tisza párt bármilyen előterjesztést megszavaz, akár módosítókkal, a Fidesz egyből szivárványkoalíciót kiált. De akkor mit szeretnétek, ne legyen költségvetése a városnak? Vagy teljesen mindegy, a lényeg, hogy lehessen a Tisza pártra mutogatni? Holott sok esetben a Fidesz is együtt szavaz, vagy pl az egyik kerületben a Fideszes polgármesternek DK-s helyettese van.
Én értem, hogy ez csak egy politikai fogás, de a város érdekében nem lehetne félretenni a kicsinyes politikai érdekeket és a várossal foglalkozni? Miért kell mindenből kampányt csinálni?

#4: Tehát akkor ha együttműködnek, az a baj, ha nem működnek együtt, akkor meg az.
Ez alapján egyértelműnek tűnik, hogy a Fidesznek nem a város számít. Én, mint egyszerű lakos, egy kicsit több konstruktivitást várnék el.

"Legyen egy másik hely a fővárosunk!"
Igen, legyen Felcsút.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!