A DK hogy tudja feldolgozni, hogy egy ~2%-os mikró párt lett?
Figyelt kérdés
A közvéleménykutatások szerint 2-5% közt van. Lehet hogy bese jut a parlamentba. És már nem rájuk fogják váltani a hatalmat az emberek, hanem egy másik Fideszből jött exoligarhára, aki egy amolyan Fidesz 2-őt akar kiépíteni. Mindenre azt mondja Magyar, hogy jobban tudja csinálni. Nem a rendszer lebontani akarja, hanem átvenni aztdec. 18. 11:17
2/11 anonim válasza:
Úgy dolgozzák majd fel hogy beállnak a fidesz mögé. Ahová mindig is tartoztak gyakorlatilag
3/11 anonim válasza:
Whehehe, hajrá Tisza! Dk-t, mszp-t száműzni kell a szemétbe, csak így lehet a fideszt is utánuk küldeni.
4/11 anonim válasza:
Nem tudom ők hogyan, de én mindenesetre már alig bírom hallgatni a folyamatos síránkozásukat.
5/11 anonim válasza:
Az idióta Magyar Péter elintézte hogy egy normális baloldali liberális párt se jusson be a parlamentbe
7/11 anonim válasza:
De igen,főg társadalilag. (Progresszív liberalizmus) De gazdaságilag is
8/11 anonim válasza:
A dk egy gennyes kelés volt az ország testén mindig is. Ha MP kivégzi őket már az hatalmas áldás az országnak.
9/11 anonim válasza:
Nehezen fogják, mind az összes többi párt is. Elkerülnek a jó kis húsos fazéktől, bizottsági pozícóktól, nem jön a milliós fizu aztán lehet menni a gyárba 3 műszakba dolgozni a tizedéért.
10/11 A kérdező kommentje:
2@ Miről beszélsz? A DK nem áll be a fidesz mögé. Tegnap a varjú mondta az ATV-én, hogy elsődleges céljuk a fidesz leváltása
dec. 20. 14:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!