Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Ferencváros szurkoló táborán...

A Ferencváros szurkoló táboránál miért ilyen nagy a Fidesz támogatottsága?

Figyelt kérdés

Nem veszik észre ,hogy romokban a haza?

[link]

tegnap 16:52
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Fradi-szurkoló vagyok gyerekkorom óta. Nagyapámtól kezdve fradista az egész család. Én pl. nem vagyok fideszes és fradista barátaim szintén nem azok. Sőt, nagyon károsnak tartom ezt az irányvonalat, ami most megy. Olyan NER-színvonal minden. Pénz a semmire, de eredmény noku, csak mutyi.

A magas támogatottság szerintem egyszerűen azért van, mert a Fradi a legnépszerűbb klubcsapat Magyarországon, ez régen is így volt. Ami népszerű, arra rászállnak a legyek. A városunk fideszes alpolgármestere kamaszként, fiatalként nagy MTK-s volt. Meccsekre járt rendszeresen. 10 éve hirtelen "fradista" lett, amióta NER tömi a csapatot pénzzel. Mert így fog feküdni a párttagoknál is. Sok ilyen van...

tegnap 17:03
 2/5 Fsms ***** válasza:
100%

Kicsit fura volt a másfél millió szurkoló, és az ebből levezetett Fidesz tábor.

Mondjuk a Fidesz által pénzelt közvélemény kutató hozta össze.

Szomorú, h erre van pénz az egészségügyre nincs.

tegnap 17:07
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Mert a Fidesz pénzbeli a klubbot. Nyilván nem a párt közvetlen, hanem a fidesz által felügyelt, 100%ban állami tulajdonú cégek. MVM, Szerencsejáték Zrt, Főgáz, Hungarocontrol, Opal Zrt (állami kőolaj tartalékot kezelő cég). Ezen cégek szponzorációs tevékenysége marketing szempontból értelmezhetetlen. Kormányzati parancsra pénzelik a dagadt hobbiját.
tegnap 17:13
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ott vannak Kubatov kopaszai, a Fradi B közép. Hát ők nem arról híresek, hogy kommunista indulókat énekelnek éjjel-nappal.
tegnap 18:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Mivel Orbán nagy focipárti, így gondolom neked nehezedre esett volna rájönni a miértjére.....
tegnap 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!