Magyar Péter lehengerlően jóképű, ez is nagy előny lesz a választásokkor? A csüngőhasú dagi mellett egy Brad Pitt.
Teljesen heteroszexuális, barátnős férfiként is káprázik néha a szemem, milyen jó vágású, jó képű pasi ez a Magyar Péter. Hasonlít is Brad Pitt-re, nem tudom másoknak ez feltűnt-e.
Ha még én, hetero férfiként is így látom, akkor a nyugdíjas mamik vajon mit láthatnak benne? Akiknek egy csöves papihoz képest mindenki jóképű fiatalembernek tűnik.
Orbán már olyan ronda, olyan dagadt, olyan undorító, hogy már az is gáz ahogy kinéz, az árnövelő csüngőhasú Putyin bábja. Aki mellékállásban békegalambnak állt, mert az ingyen van, az a legegyszerűbb, ahhoz nem kell tehetség, ismételgetni mint egy papagáj hogy tűzszünet kéne, tűzszünet kéne... cease fire, cease fire. Röhej.
Magyar Péter biztos befutó?
MP egy igen aprócska pojáca, nem jóképű, inkább tenyérbemászó kinézete van.
De ha neked ez kell, hát szeresd!
Ez kamu kérdés vagy hergelés?
A nyilvánvaló és rossz érzékkel belőtt túlzásokat benne nem tudom komolyan venni. A cél persze, hogy ki-ki a maga szimpatizánsának a megnyerősége mellett síkra szálljon, és a nem szimpatikus fél kinézetét lehúzza. Aztán meg jól összevesszenek rajta, hogy nohát-nohát, tipikus fideszes hülye / ellenzékes hülye az, aki egy jelöltet a külseje alapján választ ki vagy szól le, ezért tartunk itt, höhöhö.
A józan ész nevében erre nem harapnék rá, lesznek elegen.
Tény, hogy ha egymás mellé állítjuk a két embert, akkor Magyar IGÉNYESEBBEN néz ki, mint Orbán, és ez is egy egyértelmű és sarkalatos taktikai lépés, az arculatépítésének a része. Ránéz majd a paraszt, és azt gondolja; "Odafigyel a kinézetére, fitt, ápolt, energikus; az országra is oda fog figyelni és az ország is fitt, ápolt és energikus lesz". Ebből is szembetűnő az egész karakterének a számító jellege, de pont a számító jelleg miatt elmondható róla az is, hogy legalább igyekszik; sikert, népszerűséget, eredményeket akar magának, nem csak a lábát lógatja, mint az eddigi cserejelöltek.
De olyanokat állítani akár csak provokatív indíttatásból is, hogy lehengerlően jóképű, Brad Pitt meg szexszimbólum az szimplán badarság, mert nem az. Abszolút nem jó pasi, csak igényes a megjelenésére annyira, hogy a hozott anyagból ne a legrosszabbat hozza ki.
Másrészt, hogyha az lenne Orbánnal a legnagyobb baj, hogy milyen a kinézete vagy hány kiló, akkor krvára szerencsések lennénk mindannyian.
Nem szépnek kell lennie, hanem kompetensnek. De nem kompetens. És, mikor ott van az a mérhetetlen mennyiségű részére és a kormányzata részére felróható hiba, amiknek a tételes, teljesség igényével történő felsorolására ez a platform formailag és terjedelmileg is kevés, akkor szimplán pitiáner pont mindig azon rugózni, hogy jaj, de ocsmány a pofája meg a felsőteste. Ocsmányabb, amit az emberekkel tesz. Miért nem lehet azzal foglalkozni?
Szerintem MP nem annyira jóképű. Arcra átlagos, kicsivel felette van talán. Ami sokat dob rajta, hogy igényes és fitt. Abban a korosztályban nem ez a jellemző.
Szerintem Orbán fiatalon jobban nézett ki, mint most Péter.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!