Árokpart kérdése:
Miért mondják sokan, hogy nálunk nincsen nagy drágaság, mikor kora ősszel jártunk kint Olaszországban és még Sorrentoban a híres üdülőhelyen is minden olcsóbb volt mint nálunk?
Figyelt kérdés
dec. 16. 21:57
11/15 anonim válasza:
"spanyol bolti árak is nevetségesen olcsók a magyar bolti árakhoz képest. Ahogy hallom más rokonomtól az osztrák árak is."
Spanyolba tényleg van ami olcsó. Ausztriára nem igaz.
12/15 anonim válasza:
Új nap, új orbángyűlölő politikai hecc "kérdés"-nek álcázva "Árokpart"-tól.
Ennek tényleg ebből áll az élete?
13/15 A kérdező kommentje:
12-es Jelenleg ez az államjogi helyzetünk és abban bizony nincsen és nem is lesz benne Orbán Viktor: [link]
dec. 17. 10:56
14/15 anonim válasza:
a 2000-res években is sokat utaztál olaszországba? vagy most azért jobb szarárokpart?
15/15 anonim válasza:
Meg tudom erősíteni
Én Lombardiában voltam idén, és általában olcsóbb volt mint otthon. A kávé volt a legszembetűnőbb, mert nem nagyon volt drágább mint 1€
A buszjegy drága volt, de nem annyira mint az otthoni reptéri buszjegy, szóval csak a nyelvtudás ami gátol már hogy odaköltözzek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!