Tényleg rá akarja kényszeríteni az EU a magyar kormányt, hogy megszüntesse a 13. havi nyugdíjat? Vagy ez is csak egy propaganda szöveg a sok közül?
Figyelt kérdés
A tv-ben láttam, hogy ezt állítja a kormány.#nemzeti konzultáció #13 havi nyugdíj
ma 14:36
11/12 anonim válasza:
A 13. Havi nyugdíj arra jó, hogy akinek magas a nyugdíja az kap egy egyszeri, de nagy összegű ingyenpénzt az államtól, amit a jelenleg dolgozóktól vonnak el.
Ezt azt összeget szociális alapon is el lehetne osztani, ugyanis nincs mögötte valódi járulékbefizetés, mert 12 hónapos évben, nem létezik 13.hónap.
Nem értem miért kell olyanokat jutalmazni, akik minden hónapban a, megélhetéshez szükséges többszöröst kapják nyugdíjként.
12/12 A kérdező kommentje:
11-es: szerintem igazad van, így még nem is gondoltam át.
Igazat adok annak ellenére, hogy nekem is átlag feletti a nyugdíjam.
ma 15:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!