Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Elmondhatjuk, van abban...

Árokpart kérdése:

Elmondhatjuk, van abban igazság, hogy a Nemzetünk életében ezek a 2024-es év végi állapotok Magyarországon történelmi jelentőségű életminőségi és morális értelemben is mélységnek mondható?

Figyelt kérdés
Látja ezt més is sajnos hasonlóképpen?
dec. 15. 23:26
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Bocs 8-asnak ment.
dec. 16. 11:25
 12/18 A kérdező kommentje:
Csak azt nem értem, hogy az ilyenek mint a 8-as miből élek, hogy nekik drágulhat akármi nem számít.
dec. 16. 11:25
 13/18 anonim ***** válasza:

te miből élsz, hogy feljövök bármikor, állandóan a te orbánfób kérdéseidet kell olvasni

reggel éjjel meg este

hát nekem is drága lenne az étel, hogyha egész nap ide irogatnék

dec. 16. 11:30
 14/18 anonim ***** válasza:

#10,

Nem tudom honnan szalajtottak, hogy "angyalom"-nak szólítasz egy idegent :D

Jobb bele se gondolni.

Meg fogsz lepődni: elég gyakran járok élelmiszerüzletben, szinte naponta, Budapesten a Culinaris-ba főként.

És ez még meglepőbb lesz: az árakat is látom. Éééés még nem ültem tőle fenékre.

"Csak azt nem értem, hogy az ilyenek mint a 8-as miből élek, hogy nekik drágulhat akármi nem számít."

Tőzsdei matematikus vagyok, és egy londoni cégnek készítek kereskedési stratégiákat.

Amennyiben te nem keresel eleget, javaslom a szabad idődet NE a politikai hecckampánnyal üsd el, hanem, tudom, még belegondolni is szörnyű, tanulj, vállalkozz, programozz és akkor többre fogod vinni.

És ha a magadfajták nem a rinyálással töltik az idejüket, akkor az ország is előbbre fog jutni.

:)

dec. 16. 12:29
 15/18 A kérdező kommentje:
14-es Akkor meg még jobbansajnállak, hogy ilen kvalifikált emberként nem látod a kormány ámokfutását az állami szektorokban és ellátórendszerekben. Attól, hogy neked még nem drága semmi és ilyen exklúzív helyeken vásárolsz, attól még a többségnek nehezek a hétköznapok és ez nem foglalkozás kérdése. Egyébként a titkosszolgálatoktól szalajtottak, náluk dolgoztam valamikor.
dec. 16. 21:53
 16/18 anonim ***** válasza:
általában a mindenszarista baloldal van tele gyengén kvalifikált emberekkel
dec. 16. 23:28
 17/18 A kérdező kommentje:
15-os Nincsen már jobboldal meg baloldal, hanem tények vannak és magyar lakosok.
dec. 17. 00:01
 18/18 A kérdező kommentje:
dec. 17. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!