Elmondhatjuk, van abban igazság, hogy a Nemzetünk életében ezek a 2024-es év végi állapotok Magyarországon történelmi jelentőségű életminőségi és morális értelemben is mélységnek mondható?
te miből élsz, hogy feljövök bármikor, állandóan a te orbánfób kérdéseidet kell olvasni
reggel éjjel meg este
hát nekem is drága lenne az étel, hogyha egész nap ide irogatnék
#10,
Nem tudom honnan szalajtottak, hogy "angyalom"-nak szólítasz egy idegent :D
Jobb bele se gondolni.
Meg fogsz lepődni: elég gyakran járok élelmiszerüzletben, szinte naponta, Budapesten a Culinaris-ba főként.
És ez még meglepőbb lesz: az árakat is látom. Éééés még nem ültem tőle fenékre.
"Csak azt nem értem, hogy az ilyenek mint a 8-as miből élek, hogy nekik drágulhat akármi nem számít."
Tőzsdei matematikus vagyok, és egy londoni cégnek készítek kereskedési stratégiákat.
Amennyiben te nem keresel eleget, javaslom a szabad idődet NE a politikai hecckampánnyal üsd el, hanem, tudom, még belegondolni is szörnyű, tanulj, vállalkozz, programozz és akkor többre fogod vinni.
És ha a magadfajták nem a rinyálással töltik az idejüket, akkor az ország is előbbre fog jutni.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!