Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Erről mit gondolsz?

Erről mit gondolsz?

Figyelt kérdés
Till Tamás ügyének elévülése miatt törvénymódosítást kezdeményez a fidesz az m1 hiradóban láttam ezt a hirt most jelent meg.
ma 20:49
 1/7 anonim ***** válasza:
64%
Tényleg nem szabad elévülnie az emberölésnek.
ma 20:57
 2/7 anonim ***** válasza:
32%

Mindig ez van, a csőcselék elkezd valami mellett kardoskodni és a kormány nem akar a széllel szembe pisilni.

Én jobban örülnék neki ha ezt jogot ismerő személyek döntenék el és nem a társadalmi felháborodás nyomán foltozna valamit a törvényen a kormány.

ma 20:59
 3/7 anonim ***** válasza:
42%

Ha láttad az M1-en akkor oda is figyelhettél volna, hogy mit mondanak. EGYÉRTELMŰVÉ akarják tenni azt ami ma is a törvények szerint van, hogy emberölés minősített eseteiben nincs elévülés.

A vita most azon van, hogy a huszonx évvel ezelőtti és mostani törvények mit mondanak akkor amikor kiskorú követett el ilyen bűncselekményt.

ma 21:10
 4/7 anonim ***** válasza:
72%
Toroczkai Laci napokkal ezelőtt bemutatta a több oldalas törvényjavaslatukat amit benyújtottak holnap hétfői szavazásra.
ma 22:30
 5/7 anonim ***** válasza:
43%
A 2#-el értek egyet.
ma 22:36
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

nyilván helyes.

mondjuk azt nem értem hogy amikor ezt a törvényt megalkották, miért gondolták akkor hogy legyen elévülési ideje......

mit gondoltok a 2-es válaszról? sztem részben igaza van. van olyan eset (mint pl ez) amikor hasznos eredménye van, de valószínű volt/lehet kontraproduktív hatása is.

szerintem normális dolog ha ilyen esetben a népakaratnak van eredménye, inkább legyen ilyen eredménye, mintsem elévülés miatt megússza a rohadékja... nehogy már hajszál híján...

ma 22:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem értem, hogy egyáltalán hogyan merül fel bárkiben is annak a gondolata, hogy elévülhet egy gyilkosság. Értem én, hogy kiskorú volt, de 7 évesen ölt, hanem 16 évesen. Más országban már szavazhat egy ilyen korú ember.
ma 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!