Mi a véleményetek Magyar Péter és testőrei viselkedéséről?
Magyar Péter és testőrei egyre agresszívabban támadnak emberekre
Mostanra már mindenki számára világos, hogy Magyar Péter rendkívül agresszív és veszélyes. A nőket lenézi, megalázza és tárgyként kezeli, saját támogatóit büdösnek nevezi, az idős emberekre nyugdíjaskommandóként hivatkozik, képviselőit agyhalottnak és Soros-ügynöknek titulálja, az újságírókat a Dunába lökné. Az elmúlt hetekben egyre súlyosabb esetek történtek, mostanra rendszeressé vált, hogy Magyar Péter és testőrei kommunista időket idéző erőszakot vetnek be a számukra kellemetlen kérdéseket feltevő riporterek és újságírókkal szemben.
Magyar Péter erőszakosságáról akkor szerezhettek először tudomást a választók, amikor volt felesége, Varga Judit Facebook-bejegyzésekben részletesen mesélt arról, hogy milyen kínokat kellett kiállnia a házasságuk alatt, majd egy interjúban újabb megrázó történeteket osztott meg. Megesett, hogy Magyar Péter az akarata ellenére a házban tartotta. Azzal próbálta sakkban tartani őt, hogy elvette a táskáját, bezárta egy szobába, vagy éppen kukákat borogatott az autója elé.
Felidézte, hogy a gyerekek előtt zárta be őt egy szobába, és a 11 éves gyereke szabadította ki.
Volt arra is példa, hogy a szülei voltak náluk, és ekkor történt, hogy Magyar Péter egy késsel járkált a lakásban, miután egy buliról hazaérkezett. Ekkor a szülei közé kellett feküdnie. Olyan eset is volt, hogy Magyar Péter részegen hazaérve feleségéhez vágta a nadrágszíjat, valamint több könyvet is. Megtörtént az is, hogy Magyar Péter öngyilkosságot tettetett, majd elment, mielőtt a mentők kiérkeztek volna. Egy alkalommal pedig Magyar azzal fenyegette Vargát, hogy a gyerekei intézetbe kerülnek, ő pedig börtönbe. Mint ismert, Magyar Péter zsarolás és lelki terror útján hangfelvételt készített feleségéről, majd ezzel próbálta meg fenyegetni. Varga Judit pedig a felvételen mindent elmondott, amit a férfi hallani akart, hogy minél hamarabb menekülhessen.
Később kiderült, hogy nem ő volt az egyetlen nő, akit Magyar Péter fenyegetett, megalázott és bántalmazott. Vogel Evelin, a diszkóliberális politikus volt barátnője több hangfelvételt is készített Magyarról. Ezekből kiderült, hogy neki is megrázó élményei voltak a párkapcsolat alatt. Egy alkalommal Vogel arról beszélt, hogy
szétalázott! Bejött az irodába, elkezdte fikázni a ruhámat… mindenki… új emberek előtt… elkezdte fikázni, hogy a cigi, amit szívok, az nem passzol a ruhámhoz… elkezdte fikázni, hogy én mikor szoktam kelni… ja, biztos most is később jöttem… és elkezdett így belém állni, úgy, hogy már a többiek… és ott voltak tök új emberek, így néztek, hogy én most erre mit reagálok… elkezdett így taposni, páros lábbal."
Arra is kitért, hogy Magyar Péter sokszor őrült módjára dühöngött, gyakran pitiáner dolgok miatt kapott dührohamot.
"(Egy) alkalommal már az volt bennem, hogy nem normális ez a csávó… hogy az, amiket megenged magának velem szemben vagy bárkivel szemben, az nagyon sok… Így hiperventillál, kiborul a semmin… olyan stílusban beszél, hogy az valami…" - mesélte.
Volt olyan eset is, hogy Vogelt annyira megalázta, hogy a nő a mosdóba ment sírni.
"Olyan stílusban, olyan kellemetlen helyzetbe hozott engem, hogy baz.meg félrementem a WC-be sírni… Hogy miért kell? Miért kell így…" - mondta Vogel Evelin a hangfelvételen.
A kiszivárgott hangfelvételekről az is kiderült, hogy miként vélekedik Magyar Péter általánosságban is a nőkről. Magyar Péter azzal hencegett a volt barátnőjének, Vogel Evelinnek, hogy ő bármelyik nőt megkaphatja.
"Nyilván az én helyzetemben, én ugye azt mondom, hogy bárkit megkaphatok, és valóban úgy van, hogy ha egy szórakozóhelyre elmegyek, vagy elmentem, tegnapelőtt is elmentünk bulizni, bárkit megkaphattam volna” - mondja Magyar Péter.
Majd így folytatta a diszkópolitikus: „nyilván nem a kinézetem miatt, meg azért, mert van pénzem, hanem mert látja, hogy milyen vagyok, aztán kész. Egy karakter, vagy egy jelenség, vagy nem tudom, most mibe szerelmesek az emberek”. Végül arra a következtetésre jutott, hogy külföldön kell majd keresnie egy „normális” partnert.
Erre Vogel felvetette, nehogy külföldi nőt találjon magának, mert az hazaárulás lenne, mire Magyar megjegyezte: „Mindenesetre Sorosnak remélem, valahol van egy unokája is.”
A nőket tehát tárgyiasítja, de a nyugdíjasokról és a támogatóiról is megvan a véleménye. Az egyik hangfelvételen arról beszél Vogelnek, hogy "büdösek az emberek és a szájuk is", valamint az idősekre úgy hivatkozik, mint "nyugíjaskommandó".
"Figyelj, annyiszor leizzadtam ma, b*szd meg, inget cseréltem az előbb. Szétszedtek, 40 fokban mentünk át a Hősök terén, azt mondtam, mi a f*szomat csinálok itt?
Büdösek az emberek, és a szájuk, bleee" - mondta Magyar Péter.
Egy másik felvételen pedig a saját EP-képviselőit gyalázza, Soros-ügynöknek nevezvén az egyiket, a többieket pedig agyhalottnak. Egyszer azért kezdett dühöngeni, mert az EP-képviselője az engedélye nélkül nyilatkozott.
Mondom: te nem tudsz magyarul? Tudsz olvasni? Akkor mi a büdös f.szomat csináltál?” - mesélte Magyar.
Nagy általánosságban pedig a felvételen a képviselőire úgy hivatkozott:
sok agyhalott”.
Mostanában a leginkább a sajtóval gyűlik meg Magyar Péter gondja, rendszeresen lépnek fel a testőrei agresszíven a média munkatársaival szemben. A HírTV riporterét például szó szerint kidobatta a rendezvényéről.
A napokban pedig újra erőszakosan léptek fel a HírTV egy másik riporterével szemben, majd Magyar Péter arcátlanul, pimasz módra azt hazudta, hogy a HírTV riportere az árokba lökött egy nőt. Közben a nyilvánosságra került videófelvételeken az látszik, hogy Magyar testőrei erőszakosan lökdösik a munkáját végző riportert, akit később nekilöknek egy hölgynek is.
Mindez nem meglepő annak a tudatában, hogy Magyar Péter saját szavaival élve, a Dunába löketné az újságírókat.
Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP szóvivője megpróbált véget vetni Magyar Péter ámokfutásának és egyszer s mindenkorra leállítani a politikust. Menczer szembesítette Magyart azzal, ahogyan a nőkkel bánik, mire Magyar Péter idegesen, zaklatottan őt is lökdösni kezdte. Menczer Tamás később így emlékezett vissza a történtekre:
"Magyar Péter egy beteges hazudozó, egy gonosz ember, egy üres lufi. De Peti, az a rossz hírem van, hogy pukkad a lufi" - mondta.
"Magyar Péter egy késsel járkált a lakásban, miután egy buliról hazaérkezett. Ekkor a szülei közé kellett feküdnie. Olyan eset is volt, hogy Magyar Péter részegen hazaérve feleségéhez vágta a nadrágszíjat, valamint több könyvet is."
Origo.hu 🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!