Ki segíthette F. János (Till Tamás)gyilkosát hogy a mély szegénységből culágerből gazdag vállakozó lehessen?
Nekem nagyon gyanús állami gondozott culágerből jó menő vállakozó lett 10 cégben volt érdekelt F. János!
Ki segítette a háttérből ,hogy sikerült ez F.Jánosnak?
Ne legyen gyanús.
Én is intézetben nevelkedtem, és ismerek onnan egy testvérpárt.
Az egyik már három évtizede hajléktalan, az öccse pedig vállalkozó, generál-kivitelező, fullos milliomos.
Hogy miért nem segít a bátyján?
Mert azon nem lehet. Az egész lénye "csöves", nem lát tovább ennél a világnál.
épipari vállalkozóként néha elég ha kellően gátlástalan az ember
lehet, hogy a többi elásott hullában is van igazság, 2000 óta azért elég sok köbméter betont kiönöttek az országban, amiről lehetett tudni, hogy 50 évig nem fogják felverni
Ez vajon miért “politikai” kérdés?
Szerinted Orbán segítette? A testvérem rendőr nyomozó volt, annyi aberrált állat az összes amerikai filmben nincs, amennyivel ő találkozott itt Magyarországon… És ezek csak azok, akiket elkaptak. 😟
#3-nak:
De valószínű. Nem tudom hogy miért hiszitek sokan azt, hogy egy volt intézeti semmire nem viheti.
Idén volt Bakócán egy találkozó a volt intézetieknek, az intézet már réges-rég nem működik. Szinte mindenki kocsival jött, és stabil egzisztenciával bírnak. Volt egy pár aki már az intézetben összejött, albérletben kezdték, majd fokozatosan építette ki a srác az egzisztenciáját. Villanyszerelőit végzett, maszekolt, és összehoztak egy saját lakást. Majd idővel művezetőségig vitte.
És ezt most úgy képzeld el, hogy a házaspár mindkét tagja az egyik legsötétebb cigány! Tehát nem a "barna", hanem a "fekete".
7
Azokból lesz "valaki" akiket a politikusok dugtak gyerekként és nem lesznek öngyilkosok az élményeik miatt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!