Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki segíthette F. János (Till...

Ki segíthette F. János (Till Tamás)gyilkosát hogy a mély szegénységből culágerből gazdag vállakozó lehessen?

Figyelt kérdés

Nekem nagyon gyanús állami gondozott culágerből jó menő vállakozó lett 10 cégben volt érdekelt F. János!

Ki segítette a háttérből ,hogy sikerült ez F.Jánosnak?

[link]

ma 19:19
 1/9 DK-s ***** válasza:
72%

Ne legyen gyanús.

Én is intézetben nevelkedtem, és ismerek onnan egy testvérpárt.

Az egyik már három évtizede hajléktalan, az öccse pedig vállalkozó, generál-kivitelező, fullos milliomos.

Hogy miért nem segít a bátyján?

Mert azon nem lehet. Az egész lénye "csöves", nem lát tovább ennél a világnál.

ma 19:24
 2/9 anonim ***** válasza:
62%
Nem kell összeesküvésre gondolni. Nekem is van olyan ismerős, aki szakmát végzett és lépett otthonról, nulla segítséggel van 4 vállalkozása. Olyan is van, akinek alátették a sok milliót a szülei és lenullázta magát.
ma 19:39
 3/9 anonim ***** válasza:
63%
Nekem még mindig az a legvalószínűbb hogy a vállalkozó akinek melózott az nyírta ki a gyereket ő meg pumpolta pénzzel a hallgatásért és abból indította a vállalkozását. Intézetis gyerekként azért máskêpp nem túl valószínű.
ma 19:47
 4/9 anonim ***** válasza:
90%

épipari vállalkozóként néha elég ha kellően gátlástalan az ember

lehet, hogy a többi elásott hullában is van igazság, 2000 óta azért elég sok köbméter betont kiönöttek az országban, amiről lehetett tudni, hogy 50 évig nem fogják felverni

ma 19:52
 5/9 Dongaben ***** válasza:
83%

Ez vajon miért “politikai” kérdés?

Szerinted Orbán segítette? A testvérem rendőr nyomozó volt, annyi aberrált állat az összes amerikai filmben nincs, amennyivel ő találkozott itt Magyarországon… És ezek csak azok, akiket elkaptak. 😟

ma 19:56
 6/9 A kérdező kommentje:
Mert már politikai ügyet csináltak belőle.
ma 19:58
 7/9 DK-s ***** válasza:
56%

#3-nak:

De valószínű. Nem tudom hogy miért hiszitek sokan azt, hogy egy volt intézeti semmire nem viheti.

Idén volt Bakócán egy találkozó a volt intézetieknek, az intézet már réges-rég nem működik. Szinte mindenki kocsival jött, és stabil egzisztenciával bírnak. Volt egy pár aki már az intézetben összejött, albérletben kezdték, majd fokozatosan építette ki a srác az egzisztenciáját. Villanyszerelőit végzett, maszekolt, és összehoztak egy saját lakást. Majd idővel művezetőségig vitte.

És ezt most úgy képzeld el, hogy a házaspár mindkét tagja az egyik legsötétebb cigány! Tehát nem a "barna", hanem a "fekete".

ma 20:00
 8/9 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
0%
Kizárólag Magyar Péter lehetett...!!!4!
ma 20:46
 9/9 anonim ***** válasza:

7

Azokból lesz "valaki" akiket a politikusok dugtak gyerekként és nem lesznek öngyilkosok az élményeik miatt.

ma 20:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!