Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kakadu felesége az adófizetők...

Kakadu felesége az adófizetők pénzen vette a luxus otthonát valójában?

Figyelt kérdés

[link]

Érdekes h minden Fideszes gazdag vagy van egy gazdag rokona... 2010 előtt valahogy ezzel nem dicsekedtek...

ma 19:08
 1/6 anonim ***** válasza:
65%
Az kizárt. Szerintem az útépítőknél lapátolta az aszfaltot a tűző napon húsz évig és abból vette.
ma 19:10
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ezek mindegyike lop

Nem tudom van e itten olyan személy kinek lenne kedve valóban megvizsgálni hogy mennyi pénz ment utasításra rossz helyre de én kíváncsi lennék.

ma 19:42
 3/6 anonim ***** válasza:
Jól tette, így kell csinálni okosba. Nem kell irigykedni, ki mint vett úgy arat. Ő úgy csinálta, hogy jól házasodott. Minden nő keresheti a szerencséjét, ahogy pl. Várkonyi, ő megtalalta a szerelmet 50 évesen, nem egy Adonisz mellett, de ilyen a szerelem, mehetett volna testépítőhöz férjhez, de ő a szívére hallgatott.
ma 19:51
 4/6 anonim ***** válasza:
érdekes, hogy Webernek hegyi villája van, mégsem ordítanak a talpasok, hogy lóóóptad
ma 20:03
 5/6 anonim ***** válasza:
@4 Webernek az országa nem utolsóként kullog az EU gazdasági teljesítmény rangsorában.
ma 20:14
 6/6 anonim ***** válasza:
és ehhez mi köze volt webernek? amióta liberális kormányai vannak németországnak meredeken leejt
ma 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!