Szijjártó munkában miért nem hord magával egy öltönyt a luxus magángépén?
Figyelt kérdés
Annyira gáz, hogy hol rövidnadrágba, hol mackó/tréning ruhában köszönti a vörös szőnyegen egy adott ország képviselőjét. Ez is valahol azért szégyen.szept. 19. 07:29
A kérdező szavazást indított:
Mert proli fideszes.
Mert mindig elfelejti.
Nem tudja az illemet.
Egyéb
8 szavazat
1/11 anonim válasza:
Mert ő ilyen ember. Nem csak őt minősíti, hanem azt is, aki megbízta ezzel a feladattal.
2/11 anonim válasza:
Nem mai sztori. Én utálom az összes fideszest, nem mentegetem de itt valószínűleg valaki elbaccta, éjjel érkezett oda valószínű azt hihették csak technikai személyzet lesz nem fogadó méltóságok vörös szőnyegen.
4/11 anonim válasza:
Mert bizti Bazsinál maradt és ezek a fránya luxusrepcsik, olyan kis méretűek, hogy a piák mellett, már nincs hely.
6/11 Fsms válasza:
2# ez az állandó szerecsen mosdatás. A tipikus fideszes hozzáállás a gazdik sohasem hibáznak. Ott a magángép, ami évente több tízmilliárd a kerül az adófizetőknek, azon át tud öltözni, teljesen mindegy, h mikor érkezik.
Egyébként demokratikus államokban már nem állnak vele szóba, és nullára írta le a magyar külpolitikát.
7/11 anonim válasza:
5
Jujjj..igyál egy kávét,még nem ébredtél fel😂
9/11 anonim válasza:
7, ha felébredek a kávétól, akkor is ő fizeti ezt a rohadékot. Az ő pénzéből működik, tőlem és a kávémtól függetlenül.
10/11 anonim válasza:
#6 kvvára nem vagyok fideszes, csak látva a felvételt a történetről ez egyértelműen baki volt, valakinek tudnia kellett volna, hogy ott fogadás lesz, de nem tudta és nem szólt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!