A jelenlegi kül- és belpolitikát figyelembe véve kitörhetne Magyarországon polgárháború, esetleg szétszakadás?
Mégis mivé szakadna szét?
Magyarország egységes kultúrájú ország, az egyetlen ellentét a budapestiek vs. vidékiek és a haladó szelleműek vs. konzervatívok, de ez meg olyan ellentét ami minden országban jelen van, olyan jó helyeken is, mint Franciaország.
Kinek mi jut eszébe.
Én általánosságban beszéltem. Az már mindenkinek az egyéni szocproblémája, hogy mire asszociál.
"Bár nem nevezted meg, azért a legtöbb ember rögtön a Magyar Gárdára gondolna, köszönhetően kedves politikusainknak és az ellenük folytatott médiahadjáratna"
Tudod, nem zörög a haraszt...
De még egyszer elmondom, én általánosságban beszéltem.
Lehet a Magyar Gárda is, de lehet akármelyik másik is, vagy alakulhat egy, külön erre a célra. Nem tudom. De akinek nem inge, ne vegye magára!
"De azért azzal a többség tisztában van, hogy ez alapból kivitelezhetetlen lenne, több okból is, ráadásul ez a szervezet nem is ilyen céllal jött létre."
Már bocsi, de az bármiben is megakadályozza?
A célokat bármikor meg lehet változtatni.
De nyugodj meg! Nem a mókus örsre gondoltam, úgyhogy el lehet felejteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!