Milyen következményei lesznek ha nem sikerül a fideszt leváltanunk 2026-ban?
Nem lesz leváltva a Fidesz. 2010 óta sok dolog javult, 1200 km vasutat újítottak fel, a magyar embereknek 3 millió helyett már 4 millió 200 ezer autója van, a minimálbér a 3x-osára nőtt!
Nem látom az indokot miért kellene leváltani a kormányt! Aki dolgozik, az boldogul!
Részemről igen. Nem tudok egy orvoshoz bejutni 4-5 hónapon belül.
Kisebbik gyerekem felmérte a felső oktatást, és kiment Ausztriába. Már jelezte, h ott fog maradni.
És lehet folytatni.
#5 én azzal is elégedett lennék ha eltűnnének a közéletből és tényleg lenne egy jó irányú változás, ambíció, jó akarás a vezetőktől amiért érdemes itt maradni és a gyerekeimet itt nevelni.
Ha fidesz csinálná ezt az is jó nekem, de totál nem érdekli őket semmi csak a hatalom megtartása és a foci.
Ez megy. Az egy bites logika. Ha orbánra szavazol akkor hazaszerető magyar vagy. Ha meg a Tiszára akkor ballib idióta. Gratulálok.
#2. "Ha nem lesz változás akkor megyünk."
Nem is tudtam, hogy megint 2012 kettő van, az ilyen drámai dumákat akkor hallottam először. :D
#3. "Nem tudok egy orvoshoz bejutni 4-5 hónapon belül."
Várj csak, míg meglátod milyen a helyzet pl. a UK-ben! :)
"Kisebbik gyerekem felmérte a felső oktatást, és kiment Ausztriába. Már jelezte, h ott fog maradni."
Azért a "soha többé nem jövök vissza ebbe a qrva országba" emberek is elég nagy számban itthon vannak újra egy pár éven belül, ebből tehát nem vonnék le túl komoly következtetéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!