A Századvég szerint folyamatosan csökken Magyar Péter népszerűsége a botrányai miatt. Ennyi volt Magyar Péter?
Igen, ez ennyi volt. Jól látod kérdező, kicsit megsajnáltam ezt a Pétert most….
Egyafene’ kap tőlem egy szánalom szavazatot, úgy hogy én vérbeli fideszes vagyok, Orbán Viktor az örökké való vezető számomra, de most a tiszára szavazok az ellenfél tiszteletéből.
Köszi a kérdést kérdező, tanító jellegű volt.
Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!
Igen, jól látom leesett Magyar Péter követőinek száma 414 ezerről 107-re. 24 óra alatt!!!
Vége van! Csak a korrupció és a Fidesz örökre! Mert ez kell nekünk!
Nem igazán van jelentősége Magyar Péter népszerűségének, ugyanis aki a TISZA pártra szavaz, az nem Feltètlenül Magyarra szavaz, hanem a kormányváltásra.
Úgyis lehet rá szavazni, hogy nem szimpi Magyar Peti, de mivel csak ő képes leváltani Orbánt, ezért ő kapja a szavazatot.
De amint làtom a Fidesz még mindig nem értette meg, hogy mit akar a TISZA-t követő tömeg, és hogyan gondolkodik.
Mélyponton a Fidesz. Régen ennél sokkal okosabbak voltak.
A Századvég a mai magyar kor Andersene!
Mese, mese, mese. Ezért kapják a pénzt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!