Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ettől valóban félni kell?

Ettől valóban félni kell?

Figyelt kérdés
Mondja ezt 1 pár ember, amitől én is félek kicsit, hogy akármi lesz majd a 26os választásoknál az eredmény, a Fidesz el fogja csalni, legfeljebb úgy, hogy majd a számítógépes rendszerben átírják a dolgokat.... de én azért még bízom benne, hogy 1 EU tagállamban Európa közepén ilyet nem lehet csinálni... Tehát ettől tényleg félni kell vagy nem?

dec. 14. 16:28
1 2
 11/20 Dongaben ***** válasza:
43%

ma 17:36

Egy link, az nehéz lett volna?

Itt:

[link]

Sok minden van, de program, az nincs... :(

De, biztosan csak én nem találom. Segítenél?

Köszi.

dec. 14. 17:55
 12/20 Koplárovics Béci ***** válasza:
0%
Már két évvel a választás előtt el kell kezdeni magyarázni azt, hogy egy NER-lovag és a baloldal leépítője miért bukja el a választást?
dec. 14. 18:18
 13/20 anonim ***** válasza:

"De 1 választás elcsalása azért szerintem nem maradhat titokban..."

A Nemzeti Választási Iroda elnöke Fidesz-káder, több ízben is dolgozott minisztériumokban Viktor király uralma alatt. Ő nem fog vizsgálódni semmi miatt, amit a főnöktől parancsba kap. A köztársasági elnök mindent aláír, amit elé tolnak, kérdés nélkül kormányalakítási megbízást ad a méltóságos vezénylő tábornok úrnak. Az Alkotmánybíróságban most már csak a NER ideje alatt kinevezett bírák ülnek, akiket a kétharmaddal alaposan megtámogatott Országgyűlés választott meg. A Kúria elnökét is a NER ideje alatt ültették a székébe, nem véletlenül választották pont őt. A legfőbb ügyészről meg kár is mondani, mennyire jó pincsikutyája Viktorunknak.

Ezeket figyelembe véve mégis ki lenne az, akinek van hatalma a Fidesz esetleges választási csalása esetén bármilyen intézkedést tenni és meg is tenné azt?

dec. 14. 18:28
 14/20 Dongaben ***** válasza:

Kiváló példa az EU tag Románia, ahol most elég durván beavatkozott az állítólag független közösségi platform...

Szerencsére már van erre törvény. "Aszhatják" a beavatkozást, ha az eredmény törölni lehet miatta. Inkább árt, mint használ a megtévesztett tömegeknél.

dec. 14. 18:43
 15/20 A kérdező kommentje:
13 Mondjuk úgy, hogy hozzánk hasonló rendszer Törökország, ahol szintén nem tudták elcsalni, hogy az ellenzék nyert.
dec. 14. 18:53
 16/20 Dongaben ***** válasza:

ma 18:53

Azért elküldenéd azt a linket a TISZA programjáról?

Kit érdekel Törökország? Orbán Viktort, mert valami szultánnak képzeli magát.

TISZA párt választási program. Ezt szeretné látni rajtam kívül legalább 6 millió magyar ember.

Köszi.

dec. 14. 19:22
 17/20 anonim ***** válasza:

Mondjuk az a 21 pont az pont 21-el több mint amennyit pl a fidesz választási programként letett az asztalra az elmúl14 évben.

dec. 14. 20:03
 18/20 Dongaben ***** válasza:
46%

21 pont…

Választási program, ami kellene. Ok. Lehet, hogy most szőrszál-hasogató vagyok, mi alapján válassza bárki “Nem MP hívő” a TISZA pártot?

Ezek a “pontok” csak bekiabált jelszavak, amilyet egy Szifon közmunkás is tudna a “Mi kis falunkból”. 😁

Nem rosszindulatból mondom: Program!

dec. 15. 19:06
 19/20 anonim ***** válasza:

Ha a fideszre 14 éven keresztül le tudnak szavazni úgy, hogy a programjuk annyi hogy "folytatjuk", akkor ez a 21 pont még túl részletes is.

Amúgy 2022-ben az összefogás programját elolvastad? Tudod mi volt benne?

dec. 15. 21:01
 20/20 Dongaben ***** válasza:

tegnap 21:01

Olvastam. Ma is elérhető, ha valakit érdekel. :)

Itt-ott még azt is leírták, hogyan valósítanák meg a pontokat. Ez, ami a TISZA pártnál teljesen hiányzik... Értem, hogy "fiatal" párt, de ha továbbra is csak "egyszemélyes" lesz, akkor nem pártra szavaznak a hívei, hanem egy személyre, ami jogossá teszi a "szekta" elnevezést. Nem baj, ha bontják a FIDESZ-t! Annak többen is örülünk, csak bennem van egy félelem Magyar Péterrrel kapcsolatban... Az, hogy még Orbán Viktornál is nagyobb diktátor lenne. :( Ezt, most talán nehéz elképzelni, de mint korábban írtam: Én régebbről ismerem, mint a mostani hívei.

dec. 16. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!