Ettől valóban félni kell?
ma 17:36
Egy link, az nehéz lett volna?
Itt:
Sok minden van, de program, az nincs... :(
De, biztosan csak én nem találom. Segítenél?
Köszi.
"De 1 választás elcsalása azért szerintem nem maradhat titokban..."
A Nemzeti Választási Iroda elnöke Fidesz-káder, több ízben is dolgozott minisztériumokban Viktor király uralma alatt. Ő nem fog vizsgálódni semmi miatt, amit a főnöktől parancsba kap. A köztársasági elnök mindent aláír, amit elé tolnak, kérdés nélkül kormányalakítási megbízást ad a méltóságos vezénylő tábornok úrnak. Az Alkotmánybíróságban most már csak a NER ideje alatt kinevezett bírák ülnek, akiket a kétharmaddal alaposan megtámogatott Országgyűlés választott meg. A Kúria elnökét is a NER ideje alatt ültették a székébe, nem véletlenül választották pont őt. A legfőbb ügyészről meg kár is mondani, mennyire jó pincsikutyája Viktorunknak.
Ezeket figyelembe véve mégis ki lenne az, akinek van hatalma a Fidesz esetleges választási csalása esetén bármilyen intézkedést tenni és meg is tenné azt?
Kiváló példa az EU tag Románia, ahol most elég durván beavatkozott az állítólag független közösségi platform...
Szerencsére már van erre törvény. "Aszhatják" a beavatkozást, ha az eredmény törölni lehet miatta. Inkább árt, mint használ a megtévesztett tömegeknél.
ma 18:53
Azért elküldenéd azt a linket a TISZA programjáról?
Kit érdekel Törökország? Orbán Viktort, mert valami szultánnak képzeli magát.
TISZA párt választási program. Ezt szeretné látni rajtam kívül legalább 6 millió magyar ember.
Köszi.
Mondjuk az a 21 pont az pont 21-el több mint amennyit pl a fidesz választási programként letett az asztalra az elmúl14 évben.
21 pont…
Választási program, ami kellene. Ok. Lehet, hogy most szőrszál-hasogató vagyok, mi alapján válassza bárki “Nem MP hívő” a TISZA pártot?
Ezek a “pontok” csak bekiabált jelszavak, amilyet egy Szifon közmunkás is tudna a “Mi kis falunkból”. 😁
Nem rosszindulatból mondom: Program!
Ha a fideszre 14 éven keresztül le tudnak szavazni úgy, hogy a programjuk annyi hogy "folytatjuk", akkor ez a 21 pont még túl részletes is.
Amúgy 2022-ben az összefogás programját elolvastad? Tudod mi volt benne?
tegnap 21:01
Olvastam. Ma is elérhető, ha valakit érdekel. :)
Itt-ott még azt is leírták, hogyan valósítanák meg a pontokat. Ez, ami a TISZA pártnál teljesen hiányzik... Értem, hogy "fiatal" párt, de ha továbbra is csak "egyszemélyes" lesz, akkor nem pártra szavaznak a hívei, hanem egy személyre, ami jogossá teszi a "szekta" elnevezést. Nem baj, ha bontják a FIDESZ-t! Annak többen is örülünk, csak bennem van egy félelem Magyar Péterrrel kapcsolatban... Az, hogy még Orbán Viktornál is nagyobb diktátor lenne. :( Ezt, most talán nehéz elképzelni, de mint korábban írtam: Én régebbről ismerem, mint a mostani hívei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!