Mit gondolsz erről? Digitális állampolgárság?
Ha garantálni tudják 0-24 órában a 100 %-os rendelkezésre állást és ingyen biztosítják hozzá a technikát és a hozzáférést, akkor támogatom.
Ha nekem kerül pénzbe az, hogy rámerőszakolják akkor nem.
2- Miért nem mész inkább dolgozni?
Ózdi vagyok - két állásom is van Ózdon egy étteremben és egy takarítószolgálatnál . Munka van!
"Ehhez képest, az ügyfélkapun át történő, alapvető dolgokhoz való hozzáféréshez már egy hónap múlva kell."
Nem KELL. Csak egy opció. Nélküle egyelőre ott van az Ügyfélkapu+.
Ezt a választ ma már egyszer beküldtem ezzel kapcsolatban:
Ki van ez találva, - hogy miként lehet minél hamarabb belekényszeríteni tömegesen embereket egy olyan mechanizmusba, amely a legtöbbnek a háta közepére nem kellene púpnak! Tökéletesen elvoltam sima ügyfélkapu nélkül eddig, de az állatpolgársági agyrém miatt kellett barkácsolnom egyet. Ezt sem fogom használni, de jobb, mint telefonfüggővé tett emberként sodródni egy olyan káoszban, amit maga az állam teremt meg!
Őszinte leszek: számos tanmese van már fent a neten a hanyag adatkezelésről és senki nem lesz kisegítve egy "szorri"-val, - miután nem kifejezetten jószándékú emberek eladták a feje felől és a tudta nélkül a lakását. Tudom, hogy egy Rogán Antalnak nem fáj - több életre bebiztosított háttérrel - ez, de nem mindenki született, születik a "szerencsés" oldalra!
És itt még szóba sem kerültek korrupt hivatalnokok, - akik 20 forintért a saját anyjukat is képesek "megcsinálni" az útszéli bokor mögött!
↑14 (18:20)
Tudom, annál is inkább, mivel nincs okostelefonom, csak asztali számítógépem, és így nálam csak az Ügyfélkapu+ jöhet számításba. Ki is próbáltam, de a törlőkód használatával töröltem, és várom, hátha megvalósul a kódgenerátor használata helyett az email címre küldött kód, mert akkor azt fogom választani.
A kérdés a „Digitális állampolgárság?”-ról szól, és amit írtam, kifejezetten az annak örülő 5-ös válasz írójának írtam. Ha valaki azt választja az ügyfélkapus belépéshez, akkor jól előre hozza a használatát úgy, hogy a „Tök jó, kényelmesebb lesz az ügyintézés.” bejelentett megvalósítása csak jóval később lesz.
És nem egyelőre van ott az Ügyfélkapu+, mert csak a D.Á.P.-ra regisztráltak számára szűnik meg jó egy év múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!