Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz hogy fogja kimagyaráz...

A Fidesz hogy fogja kimagyarázni, ha összeállnak Gyurcsányékkal?

Figyelt kérdés
Ennek jelei már most láthatóak.

dec. 14. 12:25
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

"Konteókon kívül még nem nagyon talált ki semmit az istened. Az, hogy a Fidesz mit talál ki, nem mentség. Lehet harmadik pártra is szavazni."

Mondj már egy konteot amit az "istenem" mondott? Kíváncsivá tettél.

Egyébkent nem az istenem, csakis azért szavazok rá mert jól láthatóan szálka a kormány szemében és gőzerővel dolgoznak a lejáratásán és mert nem Gyurcsány. Ha a Mihazánkat támadná vagy a kétfarkúakat akkor rájuk szavaznék de ők valamiért MP-ben látják a kihívót. Hogy MP hozná el a kánaánt hát őszinten nem gondolom. Ezt nem érted te sem meg a fidesz kommunikációs szakemberei sem. Hiába savazzák és próbálják lejáratni MP-t. Az emberek alapvetően nem megváltót látnak benne hanem leváltót, ezért nem működik a fidesz logika mert minél inkább vele foglalkoznak annál több szavazója van, csak valamiért a hülye fejükkel képtelenek felfogni. Se baj. Csinálják csak tovább jöjjön még több beszélgetős műsor exekkel legyen még több hangfelvétel :) Eddig csak hozott.

dec. 14. 16:47
 12/23 anonim ***** válasza:

"Mondj már egy konteot amit az "istenem" mondott? Kíváncsivá tettél."

A kérdező már mondott egyet. De miből gondolod, hogy MP jobb lenne, mint a Fidesz? Az eddigiek azt mutatják, hogy még náluk is többet hazudik, és nem látni, hogy bármi elképzelése lenne, ha kormányra kerül.

dec. 15. 10:20
 13/23 anonim ***** válasza:

"A kérdező már mondott egyet."

Hát elég abszurd lenne a fidesz részéről ha összeállnának Gyurcsánnyal de amúgy egyre kevésbé lepődnék meg rajta, teljesen kiszámíthatatlanná váltak a fidesz lépései. Nyilván amíg nem történik meg addig marad konteo.

"De miből gondolod, hogy MP jobb lenne, mint a Fidesz? Az eddigiek azt mutatják, hogy még náluk is többet hazudik, és nem látni, hogy bármi elképzelése lenne, ha kormányra kerül."

Miből gondolod hogy Fidesz jobb lenne mint MP? Mintha eddig olyan nagyon fasza lenne minden😄.

Náluk is többet hazudik? Nézd meg Juhász Péter videóját a youtube-on Ahol pontról pontra összeszedi Orbán összes létező hazugságát évtizedek óta amit valaha mondott. Ugyanezt keresd meg MP esetében az ő hazugságaival kapcsolatban amit természetesen vitatok dr mondjuk hogy hazugságok. Tedd egymás mellé, majd számold össze és nézd meg mennyivel győz Viktor. Még kitalálni sem tudnak annyi hazugságot MP-re húzva mint amennyit Viktor hazudott már.

A biztos szar helyett köszi, de inkább a bizonytalan.

dec. 15. 11:59
 14/23 anonim ***** válasza:
#13 Nem válaszoltál a kérdésre.
dec. 15. 13:26
 15/23 anonim ***** válasza:

Melyik kérdésedre nem válaszoltam? Az nem válasz a kérdésedre hogy a biztos szar helyett inkább választom a bizonytalant? És hogy a hazugságokat összeszámolva Viktor magasan nyer? Pont ez a dilemma amit nem értesz. Aki a Tiszára szavaz azok közül a többség nem azért teszi mert annyira el lenne ájulva MP-től.

Hanem azért mert kis túlzással egy éticsigára is szavaznának ha ennek eredményeként a fidesz

és a DK eltakarodik a politikai süllyesztőbe.

dec. 15. 14:10
 16/23 anonim ***** válasza:
Nem hiszem hogy rosszabb lenne és ennél is még korruptabbak tudnának egyáltalán lenni mint a jelenlegi brigád. Aztán mehet MP is a kukába ha ugyan azt viszi tovabb.
dec. 15. 14:12
 17/23 anonim ***** válasza:
#15 De itt bizonytalanról nincs szó, csak két biztos szarról. És amióta MP-vel tele van a média, azóta bizony még orbánnál is többet hazudott.
dec. 15. 16:44
 18/23 anonim ***** válasza:
Biztos szar már csak abból az egyszerű okból sem lehet hogy nem volt kormányon soha életében. Én nem akarlak győzködni persze. Arra szavazol amelyikre akarsz. Ha neked eddig jó volt a narancs akkor nosza tarts ki mellette.
dec. 15. 17:11
 19/23 anonim ***** válasza:
0%
#18 Tipikus egybites, DK-sból lett tiszás vagy: aki nem az istenedre szavaz, az csak fideszes lehet :D És azért biztos rossz, mert még életében nem mondott igazat.
dec. 15. 17:23
 20/23 anonim ***** válasza:

Te egybitesezel? :D Na azért te sem vagy a legélesebb kés a fiókban. Épp csak pár sorral feljebb írtam:

"ha ennek eredményeként a fidesz

és a DK eltakarodik a politikai süllyesztőbe."

Ennek apropóján kérlek magyarázd már el hogy lehettem volna DK-s :D De ha funkcionális analfabéta vagy akkor nem szóltam, mert szar lehet így élni.

Azt is türelmesen világosan és elmagyaráztam hogy miért nem pontos és lényeget mellőző általánosítás hogy "az én istenem" lenne, de azért mint egy beakadt lemez ismételgeted. Ezek alapján én nem érzem hogy én lennék az egybites..

"aki nem az istenedre szavaz, az csak fideszes lehet :D"

Ugye ugye? Ha meg nem a fideszre vagy a mihazánkra szavazok akkor pedig csak DK-s vagy DK-sból lett tiszás lehetek :D

dec. 15. 17:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!