Nem aggasztó, hogy a nyomozási bíró meghajolt a közvélemény nyomása alatt, és letartóztatta Till Tamás feltételezett gyilkosát, holott a büntethetősége nyilvánvalóan elévült?
8:
Így van.
Az egy marhaság, hogy el nem évülő bűncselekmények esetén az elévülés fogalmilag kizárt, hiszen a 2012-és Btk fiatalkoruakra vonatkozó részében a jogalkotó pontosan ezt tette: főszabàlyként el nem évülő bűncselekmények büntethetőségének elévüléséről rendelkezett, speciális szabályként. Vagyis a törvény szövege maga cáfolja az ügyészséget.
Biztos jobban tudod mint az ügyészség 🤣🤣🤣
Neked is mindegy, csak fideszezni lehessen 🤣🤣🤣
"Biztos jobban tudod mint az ügyészség 🤣🤣🤣
Neked is mindegy, csak fideszezni lehessen 🤣🤣🤣"
Tehát jól értem hogy nem azt vitatod hogy az elhangzottak valósak e és így van írva hanem azon ércelődsz az idióta röhögős fejeiddel hogy kár bármiről is vitatkozni vagy utana járni majd minden úgyis úgy lesz ahogy az ügyészség akarja mert ők tudják jól és kész? Hát...nagyon bízol te bennük. Nem lennék a helyedben amikor bármi miatt eljárást alá kerülsz. Te majd a saját ügyedben is mint a bólogatás kutya "igen ügyész úr, igen mindent ön tud jobban, mert ön az ügyész úr"
"kiderül, hogy nem is jogász a csávó, fogalma sincs a törvények értelmezéséről "
Én őt elemivel az első pillanatban leírtam hogy most a jogászok tévednek. És elég szomorú hogy ő utánuk még téged is nekem kell oktatnom.
"amennyiben akár csak kis kétség is van rá, hogy nem évült el valami miatt,"
De itt most nincs kis kétség se. Az ügy elévült, áldás, békesség.
"Biztos jobban tudod mint az ügyészség"
A válasz korrekt. Nevezett ügyben az ügyészség vagy téved, vagy szándékosan próbál jogszerűtlenül eljárni mint a Rezesova ügyben.
13.
Jól van, nem kell a mellébeszélés.
Szarsz te a jogszabályokra egy nagyot, a lényeg nálad is, hogy lehessen fideszezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!