Most ugyanaz az embertípus csodálja és várja behódolóan az oroszokat, akik a 30-as években a németeket csodálták, majd üdvözölték őket 44-ben?
A 10# essel egyetértek...
Kedves kérdező,cte két totál különálló dolgot akarsz párhuzamba állítani, ami hülyeség és butaság.
Én pl utálom a háborút, de azért amellett sem szabad elmenni, hogy ki és miben felelős, hogy egyáltalán kirobbant.
Ki mit tehetett volna, hogy ez ne történjen meg?
Ezzel akkor szerinted én Putyin imádó lennék???
Nagyon nem vagyok az, de a biztosan tudna Putyin is olyan dolgokról mesélni neked, amiktől te is elgondolkodnál, hogy orosz elnökként mikor, miért, mit döntött...🤔
'az oroszok édestestvéreink,'
Valaki sürgősen fejtse ki, ki és milyen indokkal találta ki ezt a mantrát.
Mondom még egyszer, aki nem csodálja Putyint és Oroszországát, az ne vegye magára a kérdést.
Itt vannak a 12-15. sz. válaszolók pl. Na rájuk utal a kérdés. Meg akik szerint “rossz táborban vagyunk” jelenleg, akik inkább az eurázsiai unióhoz csatlakoznának az EU helyett.
Egy egy nagyon jelentős tábor ma Magyarországon.
És nyilván nem olyan hülyék a nácik és fasiszták Európában, hogy egy nem-fasiszta államért rajonganának. Nyilván oka van annak, hogy ma a fasiszták mintaállama, szerte a világon, Oroszország.
Fasizmus inkább Izraelben, Ukrajnában és máshol van...
Felőlem transzneműek is megvédhetnék a hazájukat a natótól, elnyomástól vagy pedzegetnék a revíziót, vagy segíthetnék a palesztinokat. Akiket amúgy, ahogy az oroszokat, utálunk, csak van, amiben igazuk van. A koreaiaktól is szép dolog védeni az oroszokat.
“nyilvánvalóan létezik egy primitív embercsoport, akik félreértelmezetten és anélkül állnak az oroszok oldalára, hogy értenék valójában mi történik, de az is nyilvánvaló, hogy az ilyen embereket képtelenség vitában meggyőzni nézeteik helytelenségéről”
Azért ha meg kellene próbálnod, mivel érvelnél ezeknek a fasiszta Putyin-szimpatizánsoknak?
Mivel érvelnél amellett, hogy Putyin nem egy fasiszta rendszert vezet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!