Ha alkeszeket és drogosokat akarsz látni a fideszben nézz körül, lásd Menczer, Szájer, Borkai.
dec. 13. 15:00
12/31 anonim válasza:
"A világon a második legalkeszebb ország Magyarország"
Az első meg Németország.
dec. 13. 15:03
13/31 anonim válasza:
Víz volt benne, ásványvíz!
dec. 13. 15:12
14/31 anonim válasza:
#8 Szuper, akkor én nem vagyok alkesz. : ]
Viccet félretéve: Magyar Péter már a posztban megírta, hogy zárva van a bár, minden csak díszlet. Szuperül sikerült egyébként a performmasz, mert aki azt hitte, hogy tényleg pezsgőzött, az azért háborodott fel, aki meg észreveszi, hogy valójában nem is pezsgőzött, az meg azért. 😄
És egyik kib.szott köpködő tábor sem veszi közben észre, hogy semmi baj nincs azzal, ha valaki pezsgőzik! 😅 Ennyire könnyen megvezethető nyomorult lúzerek vagytok!
dec. 13. 15:19
15/31 anonim válasza:
Nem egyáltalán nem zavar. Az viszont nagyon zavar hogy a leadózott pénzünkböl a szíjjas kakadu méregdrágán állandóan magánrepülőgéppel repdes keleti diktátorokhoz tök feleslegesen.
dec. 13. 15:31
16/31 anonim válasza:
A teli üveg lenne zavaró s hogy munkaidőben vedel.
dec. 13. 15:33
17/31 anonim válasza:
A fidesz szavazók jó része alkoholista meg úgy a társadalom nagy része.
Annyira szánalmas, amikor a másikat vádolják azzal, amik ők.
Amúgy meg letojom ki alkoholista, amíg ittasan nem vezet és nem erőszakos miatta.
A saját életét mindenki úgy teszi tönkre, ahogy akarja.
dec. 13. 15:40
18/31 anonim válasza:
Inkább az a kérdés hogy dojcs Tamás kokain és heroinozása miért nem zavarja a nagyon okos illiberális szavazókat!?
dec. 13. 15:43
19/31 anonim válasza:
Nem tudom, hogy mi történt, de ha tényleg alkoholt fogyasztott munkaidőben… Nem érdekel, egészségére. Én nem szimpatizálok vele, de következetesen elmondom, hogy azt, hogy keményen dolgozik, nem tudom elvitatni tőle, s ha valaki éjjel-nappal dolgozik, aztán egyszer megkíván egy pohár pezsgőt, érezze jól magát! Qrvára képmutatás, mikor ezen akadnak fent egyesek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!