Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az senkit nem zavar, hogy...

Az senkit nem zavar, hogy Magyar Péter üres pezsgősüveg mellett ült munkaidőben?

Figyelt kérdés
Oké, hogy alkoholista az ember, de azért munkaidőben nem kellene ezt csinálni... És ilyen emberre szavaznak a liberálisok.
dec. 13. 14:45
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
87%
Ha alkeszeket és drogosokat akarsz látni a fideszben nézz körül, lásd Menczer, Szájer, Borkai.
dec. 13. 15:00
 12/31 anonim ***** válasza:
9%

"A világon a második legalkeszebb ország Magyarország"

Az első meg Németország.

dec. 13. 15:03
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
Víz volt benne, ásványvíz!
dec. 13. 15:12
 14/31 anonim ***** válasza:
100%

#8 Szuper, akkor én nem vagyok alkesz. : ]

Viccet félretéve: Magyar Péter már a posztban megírta, hogy zárva van a bár, minden csak díszlet. Szuperül sikerült egyébként a performmasz, mert aki azt hitte, hogy tényleg pezsgőzött, az azért háborodott fel, aki meg észreveszi, hogy valójában nem is pezsgőzött, az meg azért. 😄

És egyik kib.szott köpködő tábor sem veszi közben észre, hogy semmi baj nincs azzal, ha valaki pezsgőzik! 😅 Ennyire könnyen megvezethető nyomorult lúzerek vagytok!

dec. 13. 15:19
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem egyáltalán nem zavar. Az viszont nagyon zavar hogy a leadózott pénzünkböl a szíjjas kakadu méregdrágán állandóan magánrepülőgéppel repdes keleti diktátorokhoz tök feleslegesen.
dec. 13. 15:31
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
A teli üveg lenne zavaró s hogy munkaidőben vedel.
dec. 13. 15:33
 17/31 anonim ***** válasza:
100%

A fidesz szavazók jó része alkoholista meg úgy a társadalom nagy része.

Annyira szánalmas, amikor a másikat vádolják azzal, amik ők.

Amúgy meg letojom ki alkoholista, amíg ittasan nem vezet és nem erőszakos miatta.

A saját életét mindenki úgy teszi tönkre, ahogy akarja.

dec. 13. 15:40
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
Inkább az a kérdés hogy dojcs Tamás kokain és heroinozása miért nem zavarja a nagyon okos illiberális szavazókat!?
dec. 13. 15:43
 19/31 anonim ***** válasza:
81%
Nem tudom, hogy mi történt, de ha tényleg alkoholt fogyasztott munkaidőben… Nem érdekel, egészségére. Én nem szimpatizálok vele, de következetesen elmondom, hogy azt, hogy keményen dolgozik, nem tudom elvitatni tőle, s ha valaki éjjel-nappal dolgozik, aztán egyszer megkíván egy pohár pezsgőt, érezze jól magát! Qrvára képmutatás, mikor ezen akadnak fent egyesek.
dec. 13. 16:26
 20/31 anonim ***** válasza:
Nem, én is fogyasztottam már, jól esett.
dec. 13. 16:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!