Az senkit nem zavar, hogy Magyar Péter üres pezsgősüveg mellett ült munkaidőben?
Figyelt kérdés
Oké, hogy alkoholista az ember, de azért munkaidőben nem kellene ezt csinálni... És ilyen emberre szavaznak a liberálisok.dec. 13. 14:45
1/31 anonim válasza:
Miért vagy szíves azt gondolni, hogy rá szavaznak a liberálisok?
Csak azok a liberálisok szavaznak rá, akik beveszik a főnököd trükkjét.
2/31 anonim válasza:
Hadd kérdezzem meg, mi a munkaideje Magyar Péternek? Mert én sajnos nem rendelkezem ezzel az információval.
3/31 A kérdező kommentje:
Magyar Péter nem Orbán trükkje. Magyar Péter a Manfred Weber alomból származik, ahonnan ti is. A ti emberetek!
dec. 13. 14:49
4/31 anonim válasza:
Üres üvegből úgy mégis mit ivott???
Mekkora zsenik egyesek...
5/31 anonim válasza:
A világon a második legalkeszebb ország Magyarország (az 1. hely Oroszországé). Ha csak reklámcélból lett volna ott a pezsgősüveg, vagy egy borosüveg, már azzal is sok szavazót megnyerne. Nem poénból harcolták ki Orbánék sem az otthoni legális pálinkafőzést és influenszerkedtek sokszor disznóvágással, pálinkás pohárral a kezükben. Ez az átlag magyar életstílus.
6/31 anonim válasza:
Te így gondolod, én másképpen, de hát ilyen bonyolult a Világ.
Most már azt is tudom, hogy ki a Te főnököd. Ő kért meg arra, hogy ezt kérdezd meg? Te is a trükk része lennél?
7/31 A kérdező kommentje:
Azért volt üres az üveg, mert már megitta a tartalmát. Haladó alkoholistának egy üveg pezsgő meg se kottyan.
dec. 13. 14:53
8/31 anonim válasza:
Én még nem hallottam olyan alkoholistáról, aki pezsgőt inna.
9/31 anonim válasza:
A fidesz propagandistáit nagyon is zavarja.
10/31 árokpart válasza:
A mai világban már az a lényeg, hogy egy munka hatékonyan legyen elvégezve. Nem a múlt rendszerben vagyunk, hogy úgymond munkaidő van, de érdemi munkát mégsem csinálunk. Ha pl. lenne egy cégem és a tanácsadóm berúgva hoz milliókat akkor felőlem annyit iszik, amennyit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!