Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az senkit nem zavar, hogy...

Az senkit nem zavar, hogy Magyar Péter üres pezsgősüveg mellett ült munkaidőben?

Figyelt kérdés
Oké, hogy alkoholista az ember, de azért munkaidőben nem kellene ezt csinálni... És ilyen emberre szavaznak a liberálisok.
dec. 13. 14:45
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
71%

Miért vagy szíves azt gondolni, hogy rá szavaznak a liberálisok?

Csak azok a liberálisok szavaznak rá, akik beveszik a főnököd trükkjét.

dec. 13. 14:47
 2/31 anonim ***** válasza:
89%
Hadd kérdezzem meg, mi a munkaideje Magyar Péternek? Mert én sajnos nem rendelkezem ezzel az információval.
dec. 13. 14:49
 3/31 A kérdező kommentje:
Magyar Péter nem Orbán trükkje. Magyar Péter a Manfred Weber alomból származik, ahonnan ti is. A ti emberetek!
dec. 13. 14:49
 4/31 anonim ***** válasza:
84%

Üres üvegből úgy mégis mit ivott???

Mekkora zsenik egyesek...

dec. 13. 14:52
 5/31 anonim ***** válasza:
87%
A világon a második legalkeszebb ország Magyarország (az 1. hely Oroszországé). Ha csak reklámcélból lett volna ott a pezsgősüveg, vagy egy borosüveg, már azzal is sok szavazót megnyerne. Nem poénból harcolták ki Orbánék sem az otthoni legális pálinkafőzést és influenszerkedtek sokszor disznóvágással, pálinkás pohárral a kezükben. Ez az átlag magyar életstílus.
dec. 13. 14:53
 6/31 anonim ***** válasza:
84%

Te így gondolod, én másképpen, de hát ilyen bonyolult a Világ.

Most már azt is tudom, hogy ki a Te főnököd. Ő kért meg arra, hogy ezt kérdezd meg? Te is a trükk része lennél?

7/31 A kérdező kommentje:
Azért volt üres az üveg, mert már megitta a tartalmát. Haladó alkoholistának egy üveg pezsgő meg se kottyan.
 8/31 anonim ***** válasza:
94%
Én még nem hallottam olyan alkoholistáról, aki pezsgőt inna.
dec. 13. 14:57
 9/31 anonim ***** válasza:
94%
A fidesz propagandistáit nagyon is zavarja.
dec. 13. 14:58
 10/31 árokpart ***** válasza:
92%
A mai világban már az a lényeg, hogy egy munka hatékonyan legyen elvégezve. Nem a múlt rendszerben vagyunk, hogy úgymond munkaidő van, de érdemi munkát mégsem csinálunk. Ha pl. lenne egy cégem és a tanácsadóm berúgva hoz milliókat akkor felőlem annyit iszik, amennyit akar.
dec. 13. 14:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!