Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok hozzá, hogy Orbán...

Mit szóltok hozzá, hogy Orbán Viktor a közösségi médiában is mennyire népszerű?

Figyelt kérdés
A DigiTips évről évre rangsorolja a világ államfőinek, kormányfőinek, külügyminisztereinek és intézményeinek 4267 csatornáját a Facebookon és a világ más ismert közösségi média felületein. A 2024-es Facebook-listát Emmanuel Macron francia elnök vezeti az Európai Unióban, 4,8 millió követővel. A második Giorgia Meloni, Olaszország miniszterelnöke 2,9 milliós Facebook-közönséggel, míg a harmadik Klaus Johannis román államfő 1,8 millió követővel. Orbán Viktor a negyedik helyet foglalja el 1,3 millió követővel.
ma 15:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
92%

Megnéztem a legutóbbi posztját. Olyan profilok lájkolták, mint Abomohamed, Suleyman meg Nguyen.

Vásárolt botok követik a dagit.

ma 17:05
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Aha, én is követője vagyok, de azért hogy oltsam mikor valami baromságot kirak. Nézd a kommenteket, a 70% oltás, 30 meg nyalás.
ma 17:13
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem bot meg kamu követő, csupán vásárolnak a pénzeden amire futja.

[link]

Ezen kívűl, a Fidesz az Európai Unióban a legtöbbet költő párt a Google-hirdetésekre. A Fidesz több mint 105 millió forintot költött hirdetésekre 2024 áprilisa és májusa között.

ma 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!