Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Liberálisok, miért nem hisztek...

Liberálisok, miért nem hisztek Vogel Evelinnek? Miért kell kigúnyolni azokat, akik elhiszik az interjúját?

Figyelt kérdés

Mindenhol látom a gúnyos megnyilvánulásokat, hogy mennyire sok ostoba, buta, műveletlen ember elhitte ezt a nyilvánvalóan full kamu színészkedést.

Ez így eléggé ironikus, ugyanis amikor nyomatták a metoo hadjáratot, azt feltétel nélkül elhittétek. Aki pedig kritikát mert megfogalmazni, arra azt mondtátok, hogy elakarják hallgattatni a nőket, pedig az olyannyira nyilvánvaló volt, hogy csak a pénzre utaznak, hogy tehetség kellett ahhoz, hogy ne tűnjön fel. Mintha valaki előtt egy fa lenne, és látja, előtte van, de mégis neki megy. Ennek mi az oka egyébként, nem ti hivatkoztok magatokra mint tanult, művelt, értelmiségi réteg?

ma 16:31
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
85%

"Ez így eléggé ironikus, ugyanis amikor nyomatták a metoo hadjáratot, azt feltétel nélkül elhittétek"

Én special azt sem tudom, mi az a meetoo hadjárat. Úgy látszik, én nem vagyok ehhez elég művelt értelmiségi réteg.

Vogel Evelin dologról viszont messziről lesír, hogy mire megy ki. Neked hogyhogy nem tűnt fel?

ma 16:37
 2/21 A kérdező kommentje:
1.: Mármint mi nem tűnt fel? Már a címlapom láttam rajta, hogy egy r..., szóval már akkor tudtam, hogy kamu az egész, mielőtt megnéztem.
ma 16:38
 3/21 anonim ***** válasza:
84%
Hát látod, én ugyanezért nem hiszek neki.
ma 16:42
 4/21 anonim ***** válasza:
91%

"Ez így eléggé ironikus, ugyanis amikor nyomatták a metoo hadjáratot, azt feltétel nélkül elhittétek"

Mármint kik? Az amerikai liberálisokra gondolsz? Magyarországon sosem tört be igazán a metoo kampány. Igazából nagyon-nagyon sok minden nem tört be Magyarországra a magyar liberálisok körébe, mint ahogy ezt éreztetni szeretnéd, vagy szeretnétek.

És különösen Vogel Evelinnek mi köze van a MeToo-hoz, mikor magáról bizonyította be, hogy 30 millió forint zsarolási pénz reményében hallgatta le a párját, utána pedig egy fideszes ad lakást a valaga alá? És igazából még ez is megbocsájtható lenne, ha valami közügyről szólnának ezek a hangfelvételek, de nem, ezeken csak annyi szerepel, ahogy MP panaszkodik, hogy büdösre izzadt és nem érezte jól magát ettől meg attól.

De ha már ennyire összeakarod kötni a metoo-val, igazából van annyi párhuzam, hogy miután a metoo-nál is kiderült sok "áldozatról", hogy igazából csak pénzzé akarja tenni a kitalált, vagy erősen elferdített történeteit, az egész mozgalom megmérgezte önmagát lásd: Johnny Depp és Amber Heard esetét.

ma 16:42
 5/21 A kérdező kommentje:

4.: Hát azért azt ne tagadd le, hogy ez nem tört be Magyarországra.

Emlékeim szerint volt valami színésznő is, aki az összes férfi kasztrálását javasolta.

Abból még kilehet mosdatni a liberálisokat, hogy nem támogatták, és csak egyszeri eset volt, de azért az erkölcsi színvonal látszik a tiltakozás mértékéből. Itt arra gondolok, hogyha egy férfi azt mondja, egy nőnek a konyhában van a helye, akkor legszívesebben meglincselnétek, és egy utolsó söpredék, aki ilyet mond, minimum halált érdekel, de ha egy nő kasztrálna egy férfit, és ezt szét is kürtöli, annak érdekes módon nincs semmilyen következménye.

ma 16:56
 6/21 A kérdező kommentje:

*érdemel

Gyorsan írtam le, bocsánat.

"ha egy nő kasztrálna egy férfit" Itt még annyi hibát vétettem, hogy nem egy férfit kasztrálna, hanem az összeset.

ma 16:58
 7/21 anonim ***** válasza:
Bocs, kicsit elvesztettem a fonalat: az a nevtelen szineszno neked most Magyarorszagot, vagy a liberalisokat testesiti meg?
ma 17:10
 8/21 A kérdező kommentje:
7.: Tök mindegy, hogy mit testesít meg, az a lényeg, hogy senki le se szarta, simán csak eltűrték neki, hogy ilyet nálunk lehet.
ma 17:12
 9/21 anonim ***** válasza:
Egy nevtelen szinesznorol beszelunk meg mindig, ugye?
ma 17:15
 10/21 A kérdező kommentje:
9.: Arról beszélünk, ha egy színésznő mond ilyet, az belefér, az rendben van, de ha egy vállalkozó (Schobert Norbi) meri kritizálni a nőket, akkor az ország háromnegyede dührohamot kap.
ma 17:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!