Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Pétert miért nem...

Magyar Pétert miért nem távolították el a fideszből amíg még náluk volt ha tudták hogy ilyen problémás mint amilyennek mondják?

Figyelt kérdés
ma 14:53
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
23%
Mert addig, míg zsíros állásokat és sok pénzt kapott, semmi gondja nem volt. Akkor lett hirtelen csak problémája, miután kirúgták, és a Lölő sem vette fel. Amikor ott is elutasították, akkor lett belőle hirtelen messiás. :D
ma 14:56
 2/22 A kérdező kommentje:

1.

azt hittem hogy átvilágítják a tagokat ?

vagy bármilyen prolit föl vesznek ?

ma 14:58
 3/22 anonim ***** válasza:
6%

2

Bármilyen proli eljuthat egy bizonyos szintig, gondolj rá úgy, mint Győzikére vagy azokra akik mondjuk most megjelennek a Tiszánál, mert ebből remélik a hasznot maguknak.

Ő abban különbözött, hogy a felesége révén még magasabbra tudott jutni, mert Varga legalábbis egy ideig úgy nézett ki, hogy egy új generációs meghatározó Fideszes politikussá válhat.

(szerintem a felvétel is amit közzétett MP erről szólt, hogy ez volt az ő "életbiztosítása" a Fideszen belül, hogy ne rúgják ki)

ma 15:01
 4/22 anonim ***** válasza:
4%
Mit világítsanak át azon, aki 20 évig szolgálta a Fideszt, majd egyszer csak bekattan? Ezt nem lehet előre kiszűrni. :) Árulók bárhol lehetnek. Senki sem szereti őket, csak az ostoba emberek. Régen még azok is megvetették az árulókat, akik felhasználták őket. Kivéve a Tisza szavazók. :D
ma 15:02
 5/22 anonim ***** válasza:
33%
Ő nem volt Fidesz tag vagy Fideszes politikus, hanem asszonysága révén, aki miniszter volt, hozzájutott elég jó zsíros pozíciókhoz, tagságokhoz.Pl:MBH Bank felügyelőbizottság tag.
ma 15:03
 6/22 anonim ***** válasza:
88%

Bayer azt mondta, hogy (többes számban) régóta tudták, hogy milyen Magyar Peti (utalva arra, hogy bántalmazta az igazságügyi minisztert).

Namost vagy Bayer Zsolt hazudott, vagy a fidesz nagyon is tudta, hogy milyen emberről beszélünk és annak tudatában fogadták el.

ma 15:15
 7/22 A kérdező kommentje:

4.

nem utólag kattan be kis barátom folyamatosan lehet rajta látni hogy idegbeteg

ma 15:15
 8/22 anonim ***** válasza:
65%

Én mindig mondom: azzal hogy MP széjjel próbálja szívatni a Fidesz magukat szívatják széjjel.

Látszik is a közvéleménykutatásból.

Pl. hogy fideszesek tudtak elmondásuk szerint hogy bánik az igazságügyminiszter feleségével de nem tettek semmit Fideszen belül ezért.

Nagyon sokat elárul ez a Fidesz belső dolgairól.

ma 15:17
 9/22 A kérdező kommentje:

Na most Én sem nem vagyok pszichológus sem átvilágító de Petikén lehet látni szemmel hogy idegbajos!

egy pszichológus vagy egy átvilágító azt is megmodja amit egy átlagos ember nem szúrna ki

ma 15:21
 10/22 A kérdező kommentje:

8.

"Látszik is a közvéleménykutatásból."

Ja, arról a Zárvecz közvéleménykutatásról beszélsz amelyik fej fej mellett jósolta a fideszt és az összefosást majd fidesz kétharmadot csinált !?

ma 15:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!