Szerintetek is most sokan elfognak fordulni Magyar Pétertől az miatt, hogy veszélynek tette ki hazánkat a Szíriai álhír miatt? Amit nem is helyesbítet hanem még fokozott tovább.
Tudom, hogy ez folyik a csapból... mert ez egy igen kényes és komoly ügy.
Magyar Péter annyiszor de annyiszor nyilatkozik hülyeségeket, de azt is jó előadva, optimistán, hogy bele fog bukni..
Senki nem fog kiábrándulni belőle.
Magyar Péterből akkor ábrándulnának ki, ha nem látnának esélyt arra, hogy Orbánt leváltja. Márpedig hétről hétre nagyobb az esély, hogy leváltja, így az iránta való bizalom is állandóan erősödik.
Én nagyon várom már, amikor átveszi a hatalmat, és azonnal megszűnik a közpénz juttatás az origónak, mandinernek, pestisrácoknak, magyarnemzetnek, meg a megafonnak - és hetek alatt elsorvadnak ezek a tróger bandák.
Már gyors iramban kihoztak egy eredményt, miszerint a Tisza toronymagasan vezet a Fidesz előtt...
HaHAH
Magyarországot valószínűleg nem az fogja veszélybe sodorni, hogy vasárnap reggel 8 és 11 óra között felsejlett a gyanú, hogy Magyarországon volt Aszad és erről egy politikus posztolt a facebook-on.
Szerintem a terroristákat sokkal jobban érdekli, hogy az izrael titkosszolgálat hányszor működött együtt a magyar kormánnyal, milyen a viszonyunk az ellenségükkel, Netanjáhú-val, hogyan is volt ez a robbanószer elrejtés a csipogókban stb. stb.
De ha még arról is van szó, hogy kifejezetten Aszadra vannak fixálódva, akkor is inkább azzal foglalkoznának, hogy most hol van és hogyan érhetnék el, mintsem azzal, hogy hol volt, vagy hol lehetett, pláne ha utóbbiakról az is kiderült, hogy kacsa. Nem egy nagy észlények ezek a terroristák, de ők is tudják, hogy nem az árnyékot kell verni a győzelemhez.
Magyar Péter Hoaxokat posztol és akkor másokat birkázol???
Hát komám! IQ osztásnál nem álltál az élen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!