Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Még a Fideszesek közül is...

Még a Fideszesek közül is akiknek van fogalmuk arról hogy kell pénzből még több pénzt csinálni, csökkentik a forintkitettségüket és inkább devizába fektetnek?

Figyelt kérdés
dec. 11. 07:59
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Nem feltétlenül, az utóbbi napokban pl erősödött a forint.
dec. 11. 08:08
 2/5 anonim ***** válasza:
68%

Hát nézd én nem vagyok fideszes.

De én már kimenekitettem az összes megtakarításomat külföldre.

Devizába fontba.

Vezetek az OTP nél forint számlát arra megy a fizetésem,de csak annyi van rajta amennyi feltétlenül szükséges abban a hónapban.

dec. 11. 08:29
 3/5 A kérdező kommentje:

"az utóbbi napokban pl erősödött a forint."

Ja, 413 forintról 410-re esett az euró ára.

Kanyarba előzzük Svájcot ezzel a hatalmas "erősödéssel".

dec. 11. 09:00
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
Nem. Vannak pl állampapírok is
dec. 11. 09:25
 5/5 A kérdező kommentje:

Senki nem állította hogy nincsenek ez hogy ad választ a kérdésemre?

Állampapírt aki komolyan forgatja a pénzét, max azért tart, hogy legyen valahol forintba gyorsan alacsony költségek mellett könnyen hozzáférhető likvid tőkéje, ami még valamennyit kamatozik is, így a forint hatalmas inflációjából adódó folyamatos reálveszteség mérséklődik.

De olyan még a mesében sem volt, hogy valaki komoly vagyont állampapírból épített volna fel.

dec. 11. 09:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!