Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A kormány miért a TISZA...

Árokpart kérdése:

A kormány miért a TISZA pártot hibáztatja, hogy ilyen nagy a támogatottsága, miért nem inkább saját magába néz, hogy miért alakult ez így?

Figyelt kérdés
Tulajdonképpen ha jó kormányzás lenne 2022 óta akkor a TISZA párt nemhogy ekkorát nem tudott volna erősüdni, hanem kb. hasonló támogatottságú civil szervezet lenne mint a 2022-ig ellenzékként működő kisebb csoportosulások, pl. a különböző művészeti értelmiségi körök, különböző más szervezetek akik néha megjelennének a Partizánon interjút adni, meg tüntetgetnének mint pl. 2017 tavaszán a diákok és ennyi. Szerintem nem Magyar Péter a hibás, hogy szinte mostanra 2024 decemberére majdnem a Nemzeti Ellenállás szimbóluma lett.
dec. 10. 22:50
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
25%

"Ha nem érzed a különbséget az akkori és a mostani viszonyok között, akkor veled van a probléma."

nincs különbség, ha azt hiszed, hogy tömegesen fognak elkezdeni lölőzni meg stadionozni olyan emberek, akik addig 14 évig nem, akkor hatalmasat tévedsz

dec. 10. 23:30
 12/26 anonim ***** válasza:
0%
#11: Nem hiszem ezt. Nem is csak miattuk fognak bukni.
dec. 10. 23:46
 13/26 anonim ***** válasza:
72%
Vége van, két-három pipás srácok, VÉGE VAN!!!
dec. 11. 00:34
 14/26 anonim ***** válasza:
25%

azért kell ilyen agresszívan nyüszíteni és lepontozni, mert ti is tudjátok, hogy ez a messiás is pont ugyanúgy lesz a porba taposva, fidesz 2/3-al megalázva, mint a megannyi előző

gyurcsány, bajnai, juhász péter, jakab péter, márkizay péter, és most magyar péter is

dec. 11. 00:38
 15/26 anonim ***** válasza:
72%
Vége van, másfél pipás, vége van.
dec. 11. 00:48
 16/26 anonim ***** válasza:
9%
nem hiszem, hogy vége lenne, még a pétermessiásoknak sincs vége :DD
dec. 11. 00:56
 17/26 anonim ***** válasza:
58%

#16: Tudjuk, nektek mindenkivel van valami bajotok, ami nem Fidesz. De nem mindenki tartozik a törzsszavazókhoz, fogadd el. Azt én sem gondolom, hogy tömegesen morzsolódnának le a Fideszről, de erre nincs is szükség. Lemorzsolódás viszont van, akkor is, ha nem akarod felismerni.

Egyébként is jót tenne a Fidesznek egy kis szünet, nincs olyan párt, amelyiket jó irányba visz, ha ilyen sokáig van közel teljhatalma.

dec. 11. 01:25
 18/26 anonim ***** válasza:
65%
Beszállnék én a vitába csak nem tudom milyen erős a Tisza. Azt tudom hogy június 9-én milyen erős volt
dec. 11. 01:48
 19/26 anonim ***** válasza:
66%

"MZP-nél is azt kommunikálta mindenki, hogy mennyire népszerű"

Ne hazudj, egyáltalan nem volt népszerű, még az "ellenzéki" előválasztást se nyerte meg, csak Karácsony visszalépett a javára. A DK-sok (az akori legnagyobb ellenzék) meg egyenesen utálták, mert ők Dobrevet akarták miniszterelnöknek, a jobbikosok se szívesen szavaztak egy baloldalira, eleve bukásra volt ítélve.

MP teljesen más, fél év alatt a nulláról épített fel majdnem egy akkora tábort, mint a fideszes, és mögé ÖNKÉNT csatlakozott a nép.

dec. 11. 02:43
 20/26 anonim ***** válasza:
58%
Ráadásul ez egy tábor, egy massza, nem mindenféle, különböző érdekeltségű párt kényszerösszeborulása.
dec. 11. 03:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!