Eddig fajultak a dolgok?Iskolások „menczereset” játszottak!
Jó, akkor elemezzük kicsit ezt az egészet:
Én is nekilöktem már a falnak a feleségemet. Igaz, véletlenül, mert pont nekifordultam, nem számítottam rá, hogy mögöttem áll. Ha csak az első mondatot mondanám el, máris én volnék az agreszív férj. Miközben az egész egy békés helyzetben, figyelmetlenségből történt.
Sőt, késsel a kezemben is "mászkáltam" már a lakásban.
Például, félbehagyva a hagyma darabolását, a kést nem letéve léptem a nappali felé, mert a gyermekem mutatni akart valamit.
Egy pszichopata volnék?
Szándék kérdése, hogy írunk le egy átlagos helyzetet.
Hangsúlyozom, nem tudhatjuk, hogy mi történt az említett felek közt! Ezt csak ők tudhatják!
De annyit azért kijelenthetünk, hogy egy válófélben levő pár esetében, nem a legszebbet fogják állítani egymásról és nem is feltétlenül az igazat. Megromlott házasságokban gyakori, hogy évtizedes sérelmek kerülnek elő, nagyítódnak fel, színeződnek ki. Az elhagyott fél mindig sértett (értsd: sértődött) és mint ilyen, nem kimondottan objektív forrás.
Azt már csak adalékként említem meg, hogy ha a Fidesz valóban tudott olyasmiről, amit állít, nevezetesen a Varga Juditot ért állítólagos bántalmazásról, hogyhogy nem lépett az ügyben senki? Miért nem tett senki feljelentést, beleértve magát, Varga Juditot is?
Hogy lehetséges, hogy Magyar Péter feltűnésekor lett ez hirtelen vállalhatatlan a Fidesznek? Hogy lehetséges, hogy Varga Judit ekkor is csak a nyilvánosságot haknizta körbe, de egy árva feljelentés nem született?
Ez eléggé lejáratás-szagú.
"13-as ne meséld el mit csinálsz otthon az asszonnyal."
Ez nagyon szar duma. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!