Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szoltok béke menet végen...

Mit szoltok béke menet végen bemutatott előadáshoz amit gyerek játszottak el hogy nem akarnak háborúba menni?

Figyelt kérdés
Szerintem szánalmas volt, durva hogy 2/3dal uralkodó párt ide jut..
jún. 2. 18:32
 1/6 anonim ***** válasza:
85%
Nem tudom, hogy melyik a hányingerkeltőbb, hogy a politika ezt megengedi, vagy az, hogy őnekik nagy valószinűséggel ugyanúgy nem fogja lakásra futni, mint nekünk, ugyanúgy egy Lölőcég/Akksigyár karrier, vagy elvándorlás közt fognak tudni választani és, hogy az oktatásuk nekik is a béka feneke alatt kettővel lévő szinvonalú plakátkampányokból fog összetevődni.
jún. 2. 18:41
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Hiányzott a végéről az, amikor az egyik gyerek átveszi az állami kitüntetést attól az országtól, amelyik kirobbantotta a háborút.
jún. 2. 18:47
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Durva, hogy ezt (is) megengeddhetik "ezek" maguknak.
jún. 2. 18:49
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Igazi rákosi korszakot idéző szovjet béketáboros agitprop.
jún. 2. 19:07
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem láttam amit a kérdező említett, de elképzeltem. Szánalmas már, hogy a fidesz (orbán ) mindig azt állítja, hogy egyedül ők nem akarnak háborút Európában. Azért mert fegyvert küld a legtöbb ország, hogy Ukrajna megvédje magát, akkor már ők háborút akarnak? Hogy lehetne béke? Erre miért nem válaszol a fidesz? Megmondta putyin, hogy akkor teszi le a fegyvert, ha Ukrajna nem lép be a Natoba, és megkapja azokat a területeket amit szeretne. Ennyi. Akkor ki is a háború párti? Ha minket ne adj isten megtámadna putyin, akkor dalolva átadjuk bármelyik területünket? Végül is ebből az jön le orbán részéről, hogy Ukrajna adja meg magát putyinnak. Engem még az is elkeserít, hogy akik erre a békementre elmentek, tényleg komolyan gondolják, hogy jó felé megy az ország? Nagyon dühít, hogy a pedofil botrányok óta sem csökken a népszerűségük, pedig már sajna nem egyszer kiderült, hogy tényleg falaznak nekik. Meg ez a rengeteg lopás ami itt megy, ez is tetszik nekik? Jó, hogy fél évre van egy időpont egy orvoshoz? Nem tudom igazából megérteni, akinek jó ez a kormány. Tudom sokan azt mondják,hogy úgy sem jönne jobb, mindenki lop... stb... Sőt van olyan fideszes ismerősöm, aki azt mondta, hogy jól teszi orbán, hogy lop, ő is lopna jó sokat, ha a helyében lenne.
jún. 2. 19:13
 6/6 nnnn5555 ***** válasza:
pedofidesz
jún. 4. 03:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!