Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki lehet Orbán Viktor lehetség...

Ki lehet Orbán Viktor lehetséges utódja a Fidesz párt élén?

Figyelt kérdés

Magyar Péter ma adott interjút, amiben arról beszélt, hogy Lázár János felismerte, hogy lassan vége és bejelentkezett az Orbán Viktor utáni időszak vezetésére.

Ettől függetlenül szerinted ki lehet Orbán Viktor "utódja" ki vezetheti 2026-tól vagy akár később a Fidesz pártot?

dec. 10. 18:47
A kérdező szavazást indított:
Lázár János
Gulyás Gergely
Szijjártó Péter
Rogán Antal
Kövér László
Nagy Márton
Más, leírom ki
18 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
44%
Lézer,a többi töketlen
dec. 10. 18:56
 2/9 anonim ***** válasza:
97%
Nincs utód. Úgy jár majd mint Jugoszlávia Tito halála után, szét fog hullani. Tudja ezt mindenki a pártban, ezért koncentrálnak kizárólag a lopásra.
dec. 10. 18:58
 3/9 anonim ***** válasza:
96%
Senki, a Fidesz egyszemélyes párt. Ha Orbán valamilyen okból eltűnik, a nersevikek azonnal egymásnak esnek.
dec. 10. 19:15
 4/9 anonim ***** válasza:
90%
Azt nem tudom, de azt viszont igen, hogy az LMBTQ tagozatának élén Szájer lesz
dec. 10. 19:29
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Szijjártó.

Lázárnak túl nagy a szája, Gulyás túl csendes, Rogán nem ért a szakpolitikához, Kövér már öreg, Nagy Mártonról meg azt sem tudom, kicsoda.

dec. 10. 19:48
 6/9 anonim ***** válasza:
89%

MP háttal ül mozinak.

Szijjártó fog jönni, mielőtt kicsinálták a feleségét én még Vargát is esélyesnek tarottam, Novák akkor "bukott" el amikor köztársasági elnöknek nevezték ki.

dec. 10. 20:00
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Lázár nem lesz,mert ő közútálatnak örvend. Amúgy nem is akart soha egy szerethető figura lenni. A többi meg csicska gyász bohóc egytől egyig, Deutsch Porszívó Tamástól kezdve,Szájer Gangband Józsefen keresztül Szíjjártó Kakadu Péterig bezárólag. Nem vezető alkat egyik sem. Varga Judit simán eladható miniszterelnök-jelölt lehetett volna de beszopta,így járt. A fidesz mostanra ugyanúgy egy one-man show mint a Tisza,csak Magyar Peter körül nem ugrabugrál egy rakás udvaribolond.
dec. 10. 20:32
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
A zemberek minisztere, mert nagyon jó kapcsolatokat ápol Lavrov-val.
dec. 10. 21:26
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Igazából mindegy. Orbán nélkül szétesik a maffia.
dec. 11. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!