Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik szerint rendben van...

Akik szerint rendben van Trianon, azok miért azzal érvelnek, hogy még a megmaradttal se tudunk mit kezdeni?

Figyelt kérdés
Nem vagyok az a típus, aki a múltban él, visszacsatolásoknak pedig nincs realitása. De ez az indok, miszerint azért nem baj, mert ezzel a kis országgal se tudunk mit kezdeni, szerintem nem állja meg a helyét. Egyrészt a nagyobb terület nagyobb erőforrásokat, ezáltal nagyobb lehetőségeket is jelent. Több állampolgár, melyek közül nagyobb eséllyel nőnek ki jobb vezetők, oktatók, kutatók, tudósok. Nagyobb piacunk is lenne, illetve komolyabb városaink, nem csak Budapest. De ez milyen szöveg már, hogy azért ne legyünk nagyobbak, mert rosszul igazgatjuk az országot? A kettőnek semmi köze egymáshoz.

dec. 10. 18:25
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
20%
Itt van például a tizenötös.
dec. 10. 19:08
 22/28 A kérdező kommentje:

#19: "De, random, hiszen az azt olvastam, hogy a Pista azt mondta a kocsmában, hogy a Béla húgának a bátyja azt mondta" az nem tény"

De tény, hisz tényszerűen ezt olvastam. Miért írna bárki ilyet, ha nem így gondolná.

"Az egész felvetéseddel, miszerint a Trianonra való mutogatás kritizálása egyenlő Trinanon támogatásával"

Nem a Trianonra való mutogatást kritizálták, csak régi térképet osztott meg valaki, amik között volt egy '41-es is. Erre pedig rögtön ugrottak a megmondóemberek. A megosztó pedig nem abból a célból osztotta ezt meg, hogy kifejezze, hogy vissza akar mindent csinálni. Csak egy történelmi oldal volt, ennyi az egész.

dec. 10. 19:12
 23/28 A kérdező kommentje:

#20: "Mondom: nem nehéz belátni, ha a nagyanyámnak propellere lenne, akkor helikopter lenne."

Ahogy elnézem, te már most helikopternek érzed magad.

dec. 10. 19:14
 24/28 anonim ***** válasza:
39%

Hisztizhetsz akármennyit a tény ez:

Állítasz egy hazugságot és tagadsz egy tényt.

Egyszerű hazugság, hogy bárki azt állítaná, Trianon rendben van.

És egyszerű tény, hogy határoktól függetlenül nem változnak itt semmi.

dec. 10. 19:16
 25/28 anonim ***** válasza:
27%
#23 Az egyetlen "helikopter" csak te vagy itt.
dec. 10. 19:16
 26/28 A kérdező kommentje:

#24: "Hisztizhetsz akármennyit a tény ez:

Állítasz egy hazugságot és tagadsz egy tényt."

Itt egyedül te hisztizel, illetve őrjöngsz oldalakon keresztül. Én feltettem egy kérdést normális hangnemben, de képtelen vagy feldolgozni.

"Egyszerű hazugság, hogy bárki azt állítaná, Trianon rendben van."

Gondolom megkérdezted erről mind a 9,5 millió lakost. Én ezt láttam a saját szememmel, ha nem akarod, akkor ne hidd el. Valamiért te ezt magadra vetted, talán azon kellene elgondolkodnod, hogy miért.

"És egyszerű tény, hogy határoktól függetlenül nem változnak itt semmi."

Persze, nyilván egyszerű tény, hogy egy többször nagyobb ország milyen lenne. Ennyire nem lehet egyszerű a gondolkodásod..

dec. 10. 19:25
 27/28 anonim ***** válasza:
65%

#14 kérdező:

Ezek szerint az van ahogy írtam: "Te egy elképzelt,idealista világban gondolkodsz."

Nem tudjuk mi lenne ha, azt tudjuk mi van. Ami történt za már megtörtént, megváltoztatni nem tudod.

dec. 10. 19:40
 28/28 anonim ***** válasza:
37%
Mert a magyarok sajnos nem nacionalisták, ezért mindent megtesznek maguk ellen. Csak mi nem álltunk ellen 18ban. 1.5 millió katonánk volt, leszereltük, mert megijedtünk 5k román, 6k cseh, pár 10k szerb katonától. Ha csak 100k katonát nem szerelünk le... a 2. Vh sem alakulhatott volna rosszabbul. Pedig nagyon könnyen nyerhettünk volna, csak nem kellett volna a szut megtámadni. Minden más ország jól járt. Román, bolgár, finn, ukrán, cseh, szlovák, szerb, horvát,orosz, lengyel, balti, spanyol, francia, svájc,olasz, mindenki szinte. De még az osztrákok is.
dec. 10. 19:49
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!