Akik szerint rendben van Trianon, azok miért azzal érvelnek, hogy még a megmaradttal se tudunk mit kezdeni?
#19: "De, random, hiszen az azt olvastam, hogy a Pista azt mondta a kocsmában, hogy a Béla húgának a bátyja azt mondta" az nem tény"
De tény, hisz tényszerűen ezt olvastam. Miért írna bárki ilyet, ha nem így gondolná.
"Az egész felvetéseddel, miszerint a Trianonra való mutogatás kritizálása egyenlő Trinanon támogatásával"
Nem a Trianonra való mutogatást kritizálták, csak régi térképet osztott meg valaki, amik között volt egy '41-es is. Erre pedig rögtön ugrottak a megmondóemberek. A megosztó pedig nem abból a célból osztotta ezt meg, hogy kifejezze, hogy vissza akar mindent csinálni. Csak egy történelmi oldal volt, ennyi az egész.
#20: "Mondom: nem nehéz belátni, ha a nagyanyámnak propellere lenne, akkor helikopter lenne."
Ahogy elnézem, te már most helikopternek érzed magad.
Hisztizhetsz akármennyit a tény ez:
Állítasz egy hazugságot és tagadsz egy tényt.
Egyszerű hazugság, hogy bárki azt állítaná, Trianon rendben van.
És egyszerű tény, hogy határoktól függetlenül nem változnak itt semmi.
#24: "Hisztizhetsz akármennyit a tény ez:
Állítasz egy hazugságot és tagadsz egy tényt."
Itt egyedül te hisztizel, illetve őrjöngsz oldalakon keresztül. Én feltettem egy kérdést normális hangnemben, de képtelen vagy feldolgozni.
"Egyszerű hazugság, hogy bárki azt állítaná, Trianon rendben van."
Gondolom megkérdezted erről mind a 9,5 millió lakost. Én ezt láttam a saját szememmel, ha nem akarod, akkor ne hidd el. Valamiért te ezt magadra vetted, talán azon kellene elgondolkodnod, hogy miért.
"És egyszerű tény, hogy határoktól függetlenül nem változnak itt semmi."
Persze, nyilván egyszerű tény, hogy egy többször nagyobb ország milyen lenne. Ennyire nem lehet egyszerű a gondolkodásod..
#14 kérdező:
Ezek szerint az van ahogy írtam: "Te egy elképzelt,idealista világban gondolkodsz."
Nem tudjuk mi lenne ha, azt tudjuk mi van. Ami történt za már megtörtént, megváltoztatni nem tudod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!