Orbán újabban miért beszél úgy, mint Dobrev Klára?
Figyelt kérdés
A Menczeres incidens kapcsán úgy beszélt, mint egy tanítónéni. Ugyanabban az irritáló, magyarázós beszédstílusban, mint Dobrev Klára, mint amikor alsó tagozatosoknak magyaráz valaki. Eddig nem volt ilyen.dec. 10. 16:12
2/8 anonim válasza:
Inkább okoskodó kibeszélés, fűszerezve idézetekkel, szánalmas. Én helyében megmondtam volna ország-világ előtt hogy Menczerről kár volt levenni a nyakörvet.
4/8 anonim válasza:
Magyar Péter kezet nyújtott Orbánnak és rendes hangon, politikushoz méltó stílusban beszélt vele.
Ezt a szintet kellene tartaniuk nekik is.
6/8 anonim válasza:
#2 "Én helyében megmondtam volna ország-világ előtt hogy Menczerről kár volt levenni a nyakörvet."
Az egy intelligens, felelősségteljes kijelentés lett volna Orbán részéről, pisolgtam is volna, hogy mi történt az emberrel?! Csak sajnos tudjuk, hogy rá ezek a tulajdonságok nem jellemzőek, továbbá a sötétben tartottak sem ezt a fajta kommunikációt igénylik.
8/8 Koplárovics Béci válasza:
Lecidáztata. Hogy melyik melyiket, azt nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!