Tiszások, mitől vagytok annyira biztosak, hogy ti fogtok nyerni?
Én nem vagyok tiszás, mint ahogy a haveri kör sem az.
Azért szavazunk a tiszára, mert Orbán korrupt autokrata rezsimjéből elegünk van.
Nem a messiás eljövetelét várjuk, hanem Orbán ál-messiás elmenetelét.
Én meg nem vagyok Tiszás, szóval te buktad be.
Mindazonáltal ha az kell, hogy az alkalmatlan erkölcsi nulla orbánista konda eltakarodjon végre a hatalomból, és legalább az esélye meglegyen, hogy valami változni fog és valaki kormányozni, akkor simán leszavazok rájuk.
A folyamatokból. Nagyon rövid idő alatt utolérte a fideszt ez a politikai zseni, messiás, az ország pedig nagy gondban van, nagyon nagyban pénzügyileg, infláció, recesszió, stb.
Ez olyan mint mikor mondjuk behoz a Liverpool 10 pontot a Cityn, még ugyanannyi pontjuk van, de teljesen megzuhant a City, és mondjuk 80% már a szakértők szerint, hogy végül megelőzi a katalán kopasz csapatát, úgy,hogy Rodri lesérült egész szezonra.
22.
akkor elég nehéz lehet a felfogásod ugyanis a tiszásoknak raktam föl a kérdést!
23.
Keress " barátom "!
24.
ezt már egyszer leírtad és meg is kérdeztem de nem merttél rá válaszolni,
de újra írogatod a hülyeségeket hogy közvélemény kutatás de nem mered leírni hogy melyik
27.
Beteg vagy ember?
29.
szóval te vagy az átlag tiszás , aki hallottad valahol hogy ő már hallotta valahol hogy valami közvéleménykutás állítólag azt állítja hogy.... De nincs fogalmad se melyik
#29: Fárasztó vagy.
De segítek, a kormányközeli kutatókon kívül kb az összes ismertebb kutató Tisza-előnyt jelzett, legnagyobb, 11 százalékpontos előnyt a Medián.
Ami viszont fontosabb, a tendencia. Ezekben a Tisza egyértelmű erősödése mérhető, még a kormányközeli intézeteknél is. És még másfél év van a választásokig.
A Nézőpont vagy a Századvég soha nem fog Tisza-előnyt mutatni, ezt mindenki tudja. Ahogy 2019-ben is egyértelmű Tarlós győzelmet jósoltak, majd szembejött a valóság.
"De nincs fogalmad se melyik"
Fenn vana neten. Nem jegyzem meg a nevük baj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!