Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tiszások, mitől vagytok...

Tiszások, mitől vagytok annyira biztosak, hogy ti fogtok nyerni?

Figyelt kérdés
dec. 10. 13:34
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
73%
Nem vagyok biztos benne. Szerintem a Fidesz nem fogja önként átadni a hatalmat, akár nyer a Tisza, akár nem.
dec. 10. 14:19
 12/35 anonim ***** válasza:
19%

Ők mindig biztosak voltak 14 éve..

Csak éppen mindig mással voltak biztosak... Mesterházy, Karácsony, Vona, Márki, ... most éppen újabb messiást kerestek maguknak, egy áruló, nárcisztikus pöcsöt.

Olyat még nem vertünk bucira. De 2026 ban ismét Fidesz győzelem... Budapest kivételével...de az nem számít.

dec. 10. 14:22
 13/35 anonim ***** válasza:
85%
#10 Akkor ne válaszolj nekem többes számban, maximum akkor válaszolj nekem, ha én állítom. Válaszolj azoknak akik azt állították. Ne legyél inkompetens légyszi.
dec. 10. 14:22
 14/35 anonim ***** válasza:
65%

" újabb messiást kerestek maguknak,"

És kik kerestek? Milyen személyek kerestek?

dec. 10. 14:23
 15/35 anonim ***** válasza:
80%

"De 2026 ban ismét Fidesz győzelem... Budapest kivételével...de az nem számít."

Hát. Nézd meg EP választási statisztikákat régióra lebontva. Ahol Magyar Péter kampányolt ott mindenhol fej fej mellett végzett a Fidesszel. Azért ez nem túl biztató a Fidesz számára. Olyan helyeken is, ahol eddig magas arányú Fidesz szavazóbázis volt, ott is 50-50% lett a végeredmény.

dec. 10. 14:24
 16/35 anonim ***** válasza:
13%

az EP választáson nem volt jelentősége az egyéni jelölteknek, mert egy tisztán listás szavazás

az viszont világos, hogy kizárólag a baloldali szavazatokat sikerült újraosztani, az előző brancsból meg mentek sokan a lecsóba

dec. 10. 14:26
 17/35 A kérdező kommentje:
érdekes hogy rohadt nagy pofájuk volt eddig a tiszánsoknak hogy ők nyernek; de amikor rákérdezek hogy ezt mire alapozzák akkor mindjárt jön a visszakozás hogy jaj nem is mi nyerünk de a fidesznek legalább nem lesz két harmadja meg jönnek a kamu baromságokkal
dec. 10. 14:28
 18/35 anonim ***** válasza:
23%
15# ja, listán, de 106 egyéni képviselői hely van a 199 ből haver! Ha ott a fidesz 60-70 helyen nyer, ami szinte biztos ( ráadásul még egy képviselőjelölte sincs a Tisztának, időközin nem mer indulni Pszichopeti), akkor a sima többsége simán megvan, a többi hab a tortán...
dec. 10. 14:33
 19/35 anonim ***** válasza:
66%

Miért olyan bizonytalaonok az orbánista jobbágyok, hogy ilyesmikkel kell magukat erősíteni?

dec. 10. 14:38
 20/35 A kérdező kommentje:

19.

nem vagyok fideszes !

ezt most nagyon bebuktad.

szóval válaszolj a kérdésre.

dec. 10. 14:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!