Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz tényleg nagy bajban...

A Fidesz tényleg nagy bajban van? Mindössze 700 ezer főre zsugorodott a biztos szavazó keménymag?

Figyelt kérdés

A nemzeti konzultációt mindössze 700 ezren küldték vissza, ami óriási visszaesés a másfél évvel ezelőtti 1,5 millióhoz képest, 55%-os zuhanás.

Mivel a nemzeti konzultációknak semmi valódi célja nincsen, csak azt a célt szolgálja (némi osztogatás mellett), hogy felmérjék hogy na hogy állnak, mennyi emberre számíthatnak biztosan, így ez a visszaesés ijesztő lehet. Mivel ezek szerint már csak 700 ezer ember az aki álmából felkeltve is elmenne szavazni a Fideszre, ami egy 9,5 milliós országban édes kevés. Miközben a Tisza és Magyar Péter népszerűsége pedig sok egymástól független felmérés szerint töretlenül növekszik még mindig és már 2 számjegyű százalékkal a kormánypártok előtt van.

Valóban rohad a narancs, egyre több választó polgár hagyja faképnél Orbánt és a NER bandát?

dec. 10. 12:43
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Egy közvéleménykutatásnak sem lehet hinni, nemhogy egy ilyen "írjál a télapónak" cuccból. Hagyjuk már...
dec. 10. 19:38
 22/27 A kérdező kommentje:

A nemzeti konzultáció hülyeség? Egy Fideszes szerint?

Akkor te már nem is vagy igazi Fideszes báttya, te már billegő szavazó vagy csak nem tudsz róla. Ha egy olyan helyen szorítana meg Orbán ahol fájna, te is az ellenzékre szavaznál.

dec. 10. 21:29
 23/27 anonim ***** válasza:
téged hol tudna megszorongatni az ellenzék, hogy orbánra szavazz?
dec. 10. 21:33
 24/27 A kérdező kommentje:
Az ellenzék nincs hatalmon, ezért nem tudna olyan helyen megszorítani jelenleg. De a jövőben ha Magyar Péter megszorít olyan helyen ahol nem kéne, ellene fogok szavazni, természetesen.
dec. 10. 21:34
 25/27 anonim ***** válasza:

Honnan a hepehupás mókus tökéből szedted, hogy én valaha is fideszes voltam? Honnan?

dec. 10. 23:35
 26/27 anonim ***** válasza:
én inkább nem várnám meg ameddig magyar péter a 2010-es kiszolgáltatott állapotba veri vissza az országot egy hét alatt
dec. 10. 23:38
 27/27 PMC Wagner ***** válasza:

" én inkább nem várnám meg ameddig magyar péter a 2010-es kiszolgáltatott állapotba veri vissza az országot egy hét alatt "

Most sokkal roszabb állapotban van.

dec. 12. 18:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!