Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz tényleg nagy bajban...

A Fidesz tényleg nagy bajban van? Mindössze 700 ezer főre zsugorodott a biztos szavazó keménymag?

Figyelt kérdés

A nemzeti konzultációt mindössze 700 ezren küldték vissza, ami óriási visszaesés a másfél évvel ezelőtti 1,5 millióhoz képest, 55%-os zuhanás.

Mivel a nemzeti konzultációknak semmi valódi célja nincsen, csak azt a célt szolgálja (némi osztogatás mellett), hogy felmérjék hogy na hogy állnak, mennyi emberre számíthatnak biztosan, így ez a visszaesés ijesztő lehet. Mivel ezek szerint már csak 700 ezer ember az aki álmából felkeltve is elmenne szavazni a Fideszre, ami egy 9,5 milliós országban édes kevés. Miközben a Tisza és Magyar Péter népszerűsége pedig sok egymástól független felmérés szerint töretlenül növekszik még mindig és már 2 számjegyű százalékkal a kormánypártok előtt van.

Valóban rohad a narancs, egyre több választó polgár hagyja faképnél Orbánt és a NER bandát?

dec. 10. 12:43
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Egyet vonj le belőle, mert én csak trollkodásból küldtem vissza. :)))
dec. 10. 14:20
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

"

lényegesen kisebb kampány mellett zajlott el,"

Hát én minden órába hallom a rádióba, és plaktáokon is látok, na meg tele van baszva a net is reklámmal. Nem győzőm tiltani.

dec. 10. 14:21
 13/27 anonim ***** válasza:

#6 "lényegesen kisebb kampány mellett zajlott el"

Magyarán akkor máskor szándékosan félre vezetik az embereket a nagyobb kampánnyal?

dec. 10. 14:23
 14/27 anonim ***** válasza:
16%
már miért vezették volna félre az embereket?
dec. 10. 14:24
 15/27 anonim ***** válasza:

"már miért vezették volna félre az embereket?"

Inkább azt áruld el, miért költünk milliárdokat ilyen nemzeti konzultációra, amikor a végeredmény már el van dőlve, meg megvannak rá a határozatok/törvények például Munkáshitel. Már be van vezetve, de csak most kérdezik meg az embereket? Na meg minden választási lehetőségre csak egyetlen egy jó válasz van. Se ellenzéki, se Fideszes, se senki nem választaná a másik opciót, mert úgy van megfogalmazva a kérdés és a válasz is. TEtszik érteni?

Ez teljes pénzkidobás az egész. Ez csak valakinek jó, aki hasznot húz belőle.

Mehetne ez a pénz a gyermekvédelembe.

dec. 10. 14:27
 16/27 anonim ***** válasza:
28%
én is fideszes vagyok, mégsem küldtem vissza. Nem azért, mert nincs véleményem, hanem mert nem fér bele az időmbe, annyi teendőnk van most az év végén, egyszerűen kiment a fejünkből
dec. 10. 14:33
 17/27 anonim ***** válasza:

#14 "már miért vezették volna félre az embereket?"

Nézzük az okfejtést: szerinted a kevés kitöltött konzultáció kicsi kampányt jelent. Ezek alapján az emberek nem önszántukból hanem a kampány miatt töltötték ki ergo megvezetésből.

dec. 10. 14:35
 18/27 anonim ***** válasza:
semmi köze a kampány méretének az igazságtartalmához
dec. 10. 14:36
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
16. Ja, kitölteni nem volt időd fideszesként, de itt vergődni a gyk-n egész nap, arra van. Rendben, mester!
dec. 10. 15:08
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
#19 Főleg h online is kilehet tölteni ami 20 másodpercet vesz igénybe 😅 lemértem.
dec. 10. 15:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!