Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fideszeseknek a saját...

A fideszeseknek a saját sleppjük csak egy feláldozható eszköz?

Figyelt kérdés

Volt ismerősömnek egy cége, furcsa volt hogy állami beruházásokon kapott jó melókat úgy hogy csak 1-2 éve létezett a cég és nagyobb referenciamunkájuk sem volt. Aztán egy évre rá a nagy állami beruházásos munka után hirtelen megindult a csődeljárás a cég ellen. Ekkor derült ki helyben hogy mi is volt ez a cég: valamelyik felső körhöz tartozó politikus fia és a cégtulaj fia jó haverok, így került jó melókhoz a cég cserébe ez a politikus havi több tíz milliót akasztott le a cégről úgy hogy papíron semmi sem kötötte oda, csak zsebből zsebbe mentek a havi tízmilliók a zsíros melóért cserébe. Így ment kicsit több mint fél évig majd a beruházó a szerződés úgymond apróbetűs részeire hivatkozva nem akarta kifizetni a céget, három hónapig nem volt bevételük ellenben költségük annál inkább, több beszállító fele is milliós tartozásokat halmoztak fel. Pár hónap múlva szintén a szerződésre hivatkozva kitették őket a beruházásból és csak egy töredékét fizették ki a beigért összegnek. A következő két hónap alatt így az lett a történet vége hogy a cég becsődölt, korrumpáló őfelségét pedig papíron semmi sem kötötte a céghez ennek ellenére közel 160 milliót akasztott le róla. Vagyis az egész balhét papíron elvitette a naiv cégtulajjal, autó telephely minden elúszott.

Ezt én magam sem akartam elhinni, de a fideszes politikusoknak a saját sleppjük sem más mint egy eszköz a pénzszerzésre? Tehát aki hajlandó talpat nyalni a rendszernek sohasem tudhatja hogy a rendszer viszont mikor rúg bele még egyet ha a politikusok érdeke úgy kívánja?

dec. 10. 08:05
 1/6 anonim ***** válasza:
88%

Gyönyörűséges dolog azt látni hogy hogyan szívják egymás vérét mióta nincsenek EU pénzek.

Csak így tovább!

dec. 10. 08:10
 2/6 A kérdező kommentje:
#1 Amúgy igen. Ezen egy év alatt mennyit hallgattam az "éljen a Fidesz" jelentésű szöveget tőle, mióta ráhúzták a vizes lepedőt azóta valahogy egyszer sem.😂
dec. 10. 08:26
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező, amit leírtál az egy mese. Mikor, ki, hol csinált ilyet és miért nem tettél feljelentést ha ezt így tudod?
dec. 10. 08:29
 4/6 A kérdező kommentje:
#3 Mi vagyok én, falurádió hogy nevet, dátumot is írjak? És miféle feljelentést tegyek? Engem tökre nem érdekel hogy más milyen kakiba lép bele.
dec. 10. 08:31
 5/6 anonim ***** válasza:
77%

Igen, egymást is átqrják:

[link]

dec. 10. 09:20
 6/6 anonim ***** válasza:

A legkeményebb bűnözők sem a becsületes emberekre szállnak rá. Például ha egy orrgazdát vagy egy dílert rabolsz ki, akkor nem fog senki feljelenteni téged.

Az "Az alvilág zsoldjában" című könyvet ajánlom azoknak, aki a bűnözők gondolkodásmódját akarják megismerni.

dec. 10. 09:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!