Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi az a Fideszes döntés amiv...

Mi az a Fideszes döntés amiv felháborít titeket, vagy nagyon ellenzitek?

Figyelt kérdés
Persze itt gondolni kell olyanra ami már teljesen kiverte nálatok a biztosítékot az elmúlt években. Persze Fideszes is írhat hiszen gondolom ők sincsenek mindegyik döntéssel megelégedve. Viszont engem nagyon érdekelne nektem melyik volt az.

dec. 10. 01:07
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

#13 Esküszöm nem bántásból, de pontosan így képzelem el egy nárcisztikus válaszát egy olyan kérdésre amire nem is ez a válasz :D

Köszönöm én is jelenleg jól élek van saját ingatlanom, családom nem is puffogtam emiatt én csak egy olyan kérdést tettem fel melyik kormányzati intézkedés volt ellenszenves az embereknek teljes kíváncsiságból. Ettől függetlenül, hogy neked amúgy volt opciód tanulni, és jól indulni az életben sokaknak nem adatik meg ez a lehetőség szóval ezt ne általánosítsd. Hozzáteszem az egy jó felfogás, ha nem idegeskedsz bizonyos dolgokon amire nincs ráhatásod, de olyan viszont nem létezik hogy semmi nem érint téged kivéve, ha kint élsz valamelyik erdő legnagyobb zegzugába magadnak termelsz mindent, és senkivel nem találkozol, bár talán még akkor is mert a levegőminőség, a földminőség is attól függ a többiek hogy bánnak vele.

dec. 10. 14:36
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Engem spec a Nemzeti Dohányboltok kiosztása borított ki.
dec. 10. 20:20
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
CSOK, Babaváró, hitelek erőltetése. Ezekkel a hitelekkel csak felment mindennek az ára az építőiparban. Régen tudtál önerőből építkezni, most meg ha hitel nincs mehetsz albérletbe, nem tudsz saját házat venni, mert az áruk az egekben. Az átlagbér 350-400 ezer forint. Abból meg mit tudsz összespórolni?
dec. 10. 20:37
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
#13 Elég nagy naivitás azt gondolni, hogy téged a politika nem érint. Naivitás azt gondolni, hogy a politikai döntések nincsenek hatással a bérekre vagy az árakra. Tényleg azt hiszed, hogy az oktatás általános színvonala nincs hatással a gazdaságra és ezáltal a te életedre is?
dec. 12. 05:28
 25/28 anonim ***** válasza:
0%
Látszik, hogy nem érted az iróniát! Szomorú! 👊
dec. 12. 07:03
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

"Látszik, hogy nem érted az iróniát! Szomorú! 👊"

Hát akkor magyarázd el. Ha tiszta szándékod van és valaki szerinted nem érti akkor el kell magyarázni.

dec. 12. 07:57
 27/28 2*Sü ***** válasza:
77%

Poe törvénye: A komolyan gondolt extrém nézeteket lehetetlen megkülönböztetni azok paródiájától, ha a paródia ténye nincs egyértelműen jelezve.

A #13-as válaszodat – erre utaló egyértelmű jelzés hiányában – nincs okunk iróniaként értelmezni, hiszen nem kevés olyan ember van, aki irónia nélkül gondolja komolyan ugyanazt, amit a válaszodban leírtál.

dec. 12. 08:33
 28/28 anonim ***** válasza:
Nem baj. Engedd el!
dec. 12. 12:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!