Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kaposváriak sokan leszünk...

Kaposváriak sokan leszünk szerdán 19:30-kor a Tisza Párt országjáró rendezvényén ?

Figyelt kérdés

dec. 9. 20:54
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
A Tisza a béke pártján van, mint ahogy én is. Erőszak és propagandamentes Magyarországot kell építenünk. A haza mindenek előtt!
dec. 9. 22:04
 22/31 anonim ***** válasza:
65%

#23 Persze, persze. A béke pártján Magyar Péterrel, aki csak épp azért nincs börtönben garázdaság miatt mert védi a mentelmi joga. Aha.

Neked nagyon nem megy a magyar nyelv, ugye?

dec. 9. 22:07
 23/31 anonim ***** válasza:
83%

Pár perccel ezelőtt még azt írtad, hogy kapni fogok pár pofont, ha kimegyek tüntetni a Tisza párt ellen :D

Most meg hirtelen a béke pártján állsz és erőszakmentes Magyarországot akarsz építeni :D

Haláli vagy, de komolyan.

Amúgy Tiktokon vannak olyan Tisza pártos live-ok, ahol mondják hogy nincs szólásszabadság.

Megkérdeztem tőlük, hogy figyeljetek már, miért vettek fel ukrán zászlós pólót a parlamentbe, miért tapsolták állva Ursulát?

Erre vagy kitiltanak, vagy lenémítanak.

Nektek ennyire számít a szólásszabadság.

Ez nem más mint képmutatás.

dec. 9. 22:30
 24/31 anonim ***** válasza:
75%

Ezzel a szörnyeteggel kötött háttéralkut, ennek tapsikál szorgalmasan poloska peti.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

dec. 9. 22:34
 25/31 anonim ***** válasza:
39%
Nem mert a Tisza a Fidesz szatellit pártja.
dec. 10. 01:10
 26/31 anonim ***** válasza:
73%

A "békés tiszások".... 😀

Primitívségben lassan túltesznek a többi "közismert szekták" rajongóin.

dec. 10. 17:12
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
Na vótak azé néhányan?
dec. 12. 05:35
 28/31 A kérdező kommentje:
Rengetegen voltunk, áradt a Tisza Kaposváron is. Csak propaganda média elfelejtett beszámolni róla.
dec. 12. 19:38
 29/31 anonim ***** válasza:
65%

#28 megnéztem egy képsorozatot ebben a cikkben:

[link]

A közepén van egy kép ami a "tömeg" mögül fotózza a színpadon MP beszédét.

Hát, ha ez neked tömeg, meg rengeteg ember, akkor soha nem jártál még egy karácsonyi vásárban sem. Kaposvár majdnem 60 ezres lakosú város és ott volt pár száz ember. Az én városom 18 ezres lélekszámú, de a legutóbbi október 23-i megemlékezésen közel ennyien voltak kin, pedig az 23-án délelőtt volt és a legtöbben csak muszájból mentek oda koszorúzni, mert "hivatali kötelességük" volt.

dec. 12. 21:08
 30/31 A kérdező kommentje:
Jó vergődést kívánok!
dec. 12. 21:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!