Kaposváriak sokan leszünk szerdán 19:30-kor a Tisza Párt országjáró rendezvényén ?
#23 Persze, persze. A béke pártján Magyar Péterrel, aki csak épp azért nincs börtönben garázdaság miatt mert védi a mentelmi joga. Aha.
Neked nagyon nem megy a magyar nyelv, ugye?
Pár perccel ezelőtt még azt írtad, hogy kapni fogok pár pofont, ha kimegyek tüntetni a Tisza párt ellen :D
Most meg hirtelen a béke pártján állsz és erőszakmentes Magyarországot akarsz építeni :D
Haláli vagy, de komolyan.
Amúgy Tiktokon vannak olyan Tisza pártos live-ok, ahol mondják hogy nincs szólásszabadság.
Megkérdeztem tőlük, hogy figyeljetek már, miért vettek fel ukrán zászlós pólót a parlamentbe, miért tapsolták állva Ursulát?
Erre vagy kitiltanak, vagy lenémítanak.
Nektek ennyire számít a szólásszabadság.
Ez nem más mint képmutatás.
A "békés tiszások".... 😀
Primitívségben lassan túltesznek a többi "közismert szekták" rajongóin.
#28 megnéztem egy képsorozatot ebben a cikkben:
A közepén van egy kép ami a "tömeg" mögül fotózza a színpadon MP beszédét.
Hát, ha ez neked tömeg, meg rengeteg ember, akkor soha nem jártál még egy karácsonyi vásárban sem. Kaposvár majdnem 60 ezres lakosú város és ott volt pár száz ember. Az én városom 18 ezres lélekszámú, de a legutóbbi október 23-i megemlékezésen közel ennyien voltak kin, pedig az 23-án délelőtt volt és a legtöbben csak muszájból mentek oda koszorúzni, mert "hivatali kötelességük" volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!