Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A magyar nemzet létszáma csak...

A magyar nemzet létszáma csak 2-3 millió fő?

Figyelt kérdés
Egyes fideszesek nem tekintik magyarnak azt, aki nem fideszes.
dec. 9. 20:40
A kérdező szavazást indított:
IGEN! Nem maga dönti el az ember, hogy magyar-e, hanem azt a szavazáskor be is kell bizonyítani!
Én még abban hiszek, hogy legalább 15 millió magyar él a világon. Nekem az is magyar, akinek az USA-ba 1880-ban emigrált üknagyapja volt magyar.
Tovább megyek, nem elég a Fideszre szavazni a migránsok miatt! Az az igazi magyar, aki a Nemzeti Konzultációt visszaküldi!
A magyar az ősnyelv, tehát valójában a világon majdnem mindenki egy kicsit magyar, csak nem tud róla. De Jézus biztosan magyar volt.
DK-s komcsi vagyok, nekem csak a magyar állampolgár a magyar nemzetiségű.
Még DK-sabb vagyok, szerintem magyarok nem is léteznek, csak európaiak.
Elmegy mindenki a francba! A Mi Hazánkosak az igazi magyarok! A másik 10 millió magyar állampolgár idegenszívű.
Reálisan látom a dolgokat, kb. 11-12 millió magyar él a világon, beleértve a határon túliakat és a diaspórát.
Szerintem a kérdező egy unatkozó troll, nekem meg nincs humorérzékem.
13 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

"Egyes fideszesek nem tekintik magyarnak azt, aki nem fideszes."

Honnan vetted ezt a szöveget?

Az nem magyar aki saját magát nem tartja magyarnak. Az más tészta, hogy van jó pár ballib aki olyasmiket mond, hogy "letagadom külföldön, hogy magyar vagyok". Náluk jogos válasz, hogy ne izguljon, mi is letagadjuk, hogy magyar lenne.

dec. 9. 20:44
 2/6 A kérdező kommentje:
#1 Aki magyarnak vallja magát, de szidja a kormányt ahelyett, hogy kiállna a kormány mellett, az magyar?
dec. 9. 20:46
 3/6 anonim ***** válasza:
24%
igen a magyar nemzet száma kétmillió de nem tartoznak bele a fideszesek
dec. 9. 20:47
 4/6 anonim ***** válasza:
81%
#2 Miért ne lenne magyar? Miért kell hülyeséget kiírni kérdésbe? És miért általánosítasz minden fideszesre csak mert olvastál vagy hallottál egy neked nem tetsző mondatot valakitől aki szerinted fideszes?
dec. 9. 20:52
 5/6 A kérdező kommentje:
#4 Nem általánosítok. Azt írtam, hogy "EGYES fideszesek".
dec. 9. 20:54
 6/6 anonim ***** válasza:
j.)
dec. 10. 01:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!