Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egyedül lehetetlen megélni...

Egyedül lehetetlen megélni albérletben Magyarországon?

Figyelt kérdés

dec. 9. 17:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
93%

Lehet hisztizni, de az albérlet soha nem a kis keresetű egyedülálló emberek életformája volt.

Régebben is akinek nem volt pénze az szobát bérelt, társbérletben lakott. Vagy a párjával. Két kereső már megkeres 5-700 ezret és abból már kijön egy kisebb albérlet.

Aki meg előre láthatja, hogy nehéz lesz megélnie az kezdjen el idejében tanulni, képezni magát és akkor jobb keresettel fog tudni bérelni.

dec. 9. 17:47
 12/14 anonim ***** válasza:
66%

"Inkább építs házat te kis butus! Sokkal jobban jársz mint egy albérlettel."

Ja csak véletlenül sem ebben az elátkozott országban, mert akkor minden pénz idő és energia amit abba ölsz nemhogy felesleges de inkább egy olyan röghöz köt ami szánalmas nyomorra kárhoztat.

Én ezért elvből nem veszek ingatlant ebben az országban, amit örököltem azt is gyorsan eladtam

dec. 9. 17:49
 13/14 anonim ***** válasza:
0%

6: Te nagyon nem vagy képben.

A bruttó átlagkereset 636 700 forint volt, 13,9%-kal meghaladta az egy évvel korábbit

[link]

dec. 9. 18:26
 14/14 anonim ***** válasza:
0%
Nem lehetetlen, ha csak egy szobát veszel ki és mondjuk egy kibírhatatlan öregasszonnyal laksz egy fedél alatt, aki folyton nyavalyog, hogy ne égesd olyan sokat a lámpát, kevesebbet folyasd a vizet, amikor meg nem vagy otthon, kíváncsiságból turkál a cuccaid között.
dec. 9. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!