Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyik Fideszes a legrosszabb...

Melyik Fideszes a legrosszabb közülük?

Figyelt kérdés
Szerintem messzi Lázár a legrosszabb, pedig azt hittem a pökhendi Szijjártót nem lehet felülmúlni de ezek szerint mégis. Bár lopni tuti, hogy Szijjártó lopott a legtöbbet Orbán után, de igazából mindegy mert az egész Fideszes bagázs egy tolvaj banda.

dec. 9. 13:55
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
31%
Akire a ballibernyákok leginkább szavaznak nyilvánvalóan az a legjobb 😂😂😂
dec. 9. 15:54
 12/19 anonim ***** válasza:
Hééé, ugyanilyen kérdést én is megkérdeztem!
dec. 9. 15:58
 13/19 anonim ***** válasza:
A gyűrött pofájú propagandakobold a legveszélyesebb jelenleg.
dec. 9. 15:59
 14/19 anonim ***** válasza:
21%

#10: nincsenek a fidesz ellen. Sosem voltak, max szavakban. Mondanám, hogy bizonyítsd be az ellenkezőjét de igazából nem is érdekel, mert nem tudsz olyat mutatni bizonyíték gyanánt, ami elfogadható lenne.

De úgy látom csak van benne igazság, ha ekkora indulatot vált ki.

Lapozz végre. Több kommentet nem szánok Rád, mert meddő vita alakulna csak ki, ezért sem érdekel a válaszod.

(Ja, nem vagyok se fidder, se mihaszna, se DK-s, se Tiszás vagy más párt híve - független vagyok - mielőtt azt a 2 agysejted megerőltetnéd, hogy vajon melyik tábor híve vagyok)

dec. 9. 16:00
 15/19 anonim ***** válasza:
Rogánt jelöltem. A többi is irritáló, de szerintem ő a legkártékonyabb. És ne feledjük, az összes fideszes nyilatkozat, hozzáállás végső soron az ő jóváhagyásával kerül ki. Ezek a miniszterek/szóvivők önálló gondolatot nem mondhatnak/írhatnak, csak amit előre leegyeztettek.
dec. 9. 16:12
 16/19 Dongaben ***** válasza:
40%

ma 16:00

"Függetlenül" tudatlan vagy. :XD Nem lehetsz független, ha "fikázod" a Mi Hazánk Mozgalmat. Ergo: NEM vagy független, csak egy bérkommentelő.

https://www.youtube.com/results?search_query=mi+haz%C3%A1nk+..

dec. 9. 16:15
 17/19 HakapiszikMatyi ***** válasza:
100%

Kövér egy gyökér...:)

Ő tipikusan az, aki a Kádár-rendszer hivatalnoka.

De, legjobb lenne, ha mind menne nyugdíjba! Csak ne jöjjön utánuk egy fiatalabb, mint Magyar Péter!

Röhej, ez a magyar nép... CSAK az kell nekik, aki jelszavakat harsog, és NINCS mögötte semmi...

dec. 9. 17:29
 18/19 anonim ***** válasza:
Mind!
dec. 9. 19:10
 19/19 anonim ***** válasza:
Semmi mást nem tudnak, csak személyeskedni. És megszerezni mindent.
dec. 21. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!