Magyarország Európa fideszes stadionparadicsoma lett úgy, hogy a focink meg a legrosszabb az egész világon?
A válasz egyszerű: nem
Maximum ellenzéki fejekben a balos agymosás hatására.
Az ilyen fizetett egybitesek mint az egyes ennyit tudnak minden ilyen kérdésnél, hogy balliberálisoznak összevissza (miközben azt se tudják az micsoda), de a kérdéshez érdemben nem tudnak hozzászólni. A lényeg hogy balosozhassanak egyet, mert ennyire futja tőlük.
A kérdésre a válasz egyszerű: igen. Ha arányosítanánk az európai nemzeteket aszerint, hogy hol költik a legtöbb KÖZpénzt (nem a szponzorpénzeket) a focira, és ezzel párhuazmba kellene állítani az eredményeket, akkor a magyaroknak lazán világbajnoknak kellene lenniük úgy hogy 6-8 góllal verik Belgiumot, a franciákat vagy a németeket. Ehhez képest mi van? Kikaptak a mikornemzet Andorrától, vagy döntetlent játszottak azzal a Feröer szigetekkel, ahol főállású pékek, halászok meg hentesek fociznak másodállásban bagóért. Na velük döntetleneznek a (papíron) vérprofi, tízmilliókkal tömött focisták. A stadionokat meg nem is kommentálnám, azok csak pénzmosodák. Meg lehet őket építeni 2x-3x-4x drágábban, és jó sok milliárdot zsebre tudnak belőle rakni a haverok. Haszna meg 0. Csak hát kórházból, gimnáziumból vagy korszerűsített buszhálózatból kevesebbet lehet lopni, így azt nem fogják annyira forszírozni.
Semmi értelme itt bármilyen normális válaszra, kultúrált vitára számítani. Havi 60ezerért írogatnak hülyeségeket, a kiadott sablon válaszokat (vagy nem kiadott, hanem a közmédiában hallott, olvasott). A politika kategória tele van gyurcsányozással, mert most ez a menő. Régen soros volt, az már kezd kimenni a divatból. Ja meg az elmaradhatatlan "karácsony alkalmatlan"-ozás. Bármelyiknek is felteszel egy normális kérdést, a válasz egyből az mszp /gyurcsány/bajnai is lopott / lopna az ellenzék is, egyébként is soros, liberális, migráns, stb.
Ez van. Nincs mit tenni. Nem tudom mi a helyezet más fórumokon, biztosan ott is sok a fizetett kommentelő, de a gyk-n értelmes válaszokra számítani komoly naivitásra utal :)
(nem mintha én nem adtam volna egy kérdésre normális választ pár perce mire jött a "ti ellenzékiek" meg soros, stb... a szokásos. Mindig reménykedem, de hiába...)
ma 14:27
Ez tökéletes összefoglalás én is így látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!