Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A tisza a fidesz fiókpártja?

A tisza a fidesz fiókpártja?

Figyelt kérdés
Magyar Péter 14 vagy hány évig volt fideszes és megsemmisítette az ellenzéket. Szerintem egyértelmű hogy a fidesz szatelitpártja

dec. 8. 19:17
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 anonim ***** válasza:
53%
Nem.
dec. 8. 19:27
 12/64 A kérdező kommentje:

Ursulával üln1 frakcióban Magyar Péter. Ebben van realitás főleg ha megnézzük a facebook algoritmust! Ha ezt nem tudod ne szavazz tudatlanság hiányában! Köszönöm

dec. 8. 19:28
 13/64 A kérdező kommentje:
Szóval logikus érv hiányában kimerem kiáltani hogy a Tisza hivatalosan is a Fidesz szetelitpártja aminek ancélja az volt hogy leváltsa az ellenzéki összefogást! Így most az ellenzéket a fidesz vezeti
dec. 8. 19:30
 14/64 Szervizmérnök úr ***** válasza:
26%

Valóságtól elszakadni hajlamos, konteós gondolkodású emberek találnak ki ilyeneket.

Mindamellett szerintem mai napig Fideszes lenne, ha nem kap egy kis "lökést", ami elkezdődött a Varga Judittól való válás után és a kegyelmi botrány kirobbanásakor derült ki, hogy vége kicsi.

Már azon a napon hirtelen fontos lett neki, hogy ő is belerúgjon Varga Juditba és Novák Katalinba, amikor ők lemondásra kényszerültek.

Addig csendben volt a kicsi.

Mekkora egy ember.

dec. 8. 19:31
 15/64 anonim ***** válasza:
63%
Azt az ellenzéki összefogást minek leváltani, ami ellen a legnagyobb Fidesz győzelem született??
dec. 8. 19:32
 16/64 A kérdező kommentje:

"Valóságtól elszakadni hajlamos, konteós gondolkodású emberek találnak ki ilyeneket."

Szóval akkor a DK és a Mi Hazánk SEA szetelitpárt?

dec. 8. 19:32
 17/64 A kérdező kommentje:

Gyurcsány nem volt fideszes Magyar Peti igen! Innentől kezdve ha a DK fiókpárt akkor a tisza miért nem?

dec. 8. 19:34
 18/64 anonim ***** válasza:
92%
Nem sikerült bekajáltatni a szimpatizánsokkal, hogy Gyurcsány embere, így most próbálkoztok azzal hogy a Fideszé?
dec. 8. 19:36
 19/64 anonim ***** válasza:
8%
Nem, de a Fideszt, a Tiszát, a DK-t és az egyéb szélsőbalos törpepártokat mind ugyanazok a körök irányítják külföldről.
dec. 8. 19:37
 20/64 A kérdező kommentje:

Én NEM vagyok fideszes éppen ezért NEM szavazok 1 fideszesre aki Ursula mellé ül a parlamentben. De ha csinálna mondjuk Szijjártó Péter 1 pártot és a baloldali frakcióba beül annak ellenére hogy ráadásul fideszes volt sokáig akkor te szavaznál rá? Ha igen akkor az a te logikai és erkölcsi problémád

dec. 8. 19:39
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!