Gyurcsány miniszterelnoksege alatt jobb volt Magyarországon élni mint most?
Gyurcsány után kb. 50 adónemet és járuléktípust vezettek be vagy emeltek meg. Ebből vagy 20 engem is érint. Miközben a kedvezmények közül semmi nem érint. Ebből adódóan, én az Orbán-rendszer vesztese vagyok. Már amikor bevezették az egykulcsos adót, és ezzel egyidőben eltörölték az adójóváírást, már akkor forintban is kevesebbet utaltak át a fizetésemből. Utána évekig nem emeltek fizetést egy forintot se, a sokféle adót meg emelgették szorgalmasan.
A magánnyugdíjamat eltapsolták, előtte azt állították, hogy ha visszalépek az államiba, egyénileg vezetik a befizetésemet. Mostanra ez el lett felejtve. Csak azt hangoztatják, hogy a nyugdíjamra nem lesz majd pénz.
Az egészségügyből elvonják az erre beszedett járulékot, mintha olyan sok lenne benne, ezért több hónapos várólistán vagyok én is, meg családtagjaim is. Amikor vastagbélrák gyanúja miatt 7 hónapot kellett volna várni a vizsgálatra, akkor nyilván elmegyünk maszek rendelésre, de ez megint csak az én pénzemből megy, pedig a fizetésemből egyszer már levonták az árát.
Szóval igen, Gyurcsány alatt egyértelműen jobb volt. Anyagilag is gyarapodtam, a leendő nyugdíjam miatt se kellett idegeskedni, betegség esetén el tudtam menni állami rendelésre, plusz még az állami tévékben se az én pénzemből készített pártreklámokat adták reggeltől estig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!